ZOMERRUST

ZOMERRUST

Op bungalowpark Zomerrust worden de rust en de heerschappij van Lou, die er al jaren de scepter zwaait, verstoord door de komst van een nieuwe bewoner. Van de hand van Ruud De Ridder.

Afleveringen

18 afleveringen

Lou probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij met Georgette naar Amerika met vakantie gaat. Niemand is evenwel geneigd dat te geloven. Eugène Augustus krijgt de toelating een echte bungalow te bouwen in Zomerrust. René maakt reisplannen. Hij gaat duiken in Tenerife. Robert Van Boom heeft moeite om het hoofd boven water te houden... Het was de afgelopen maanden armoe troef voor hem en Nathalie.
In de plaats van naar Amerika te vertrekken, hebben Lou en Georgette zich verschanst in hun huis. Dit brengt allerhande verdachte gebeurtenissen met zich, wat Cois en Charlotte alarmeert. René Horemans ontpopt zich in Tenerife als een goed duiker en charmeur. Gust besluit Gène te helpen bij het bouwen van diens bungalow.
Het lijkt wel te spoken bij Lou thuis. Cois alarmeert de vrienden op Zomerrust, die besluiten over te gaan tot de actie A.B.L. Alleman Beschermt Lou. Ze bestormen het huis van Lou en ontzetten hem. Alleen moet Lou nu een degelijke verklaring voor zijn aanwezigheid verzinnen, want iedereen dat dat hij in Amerika was. Gène maakt, op vakantie in Benidorm, kennis met Roger Vleugels.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.