Beste Kijkers

Beste Kijkers

Dé video van de week gemist, waar iedereen over praat? Zoek niet langer! Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten.

8 afleveringen

Nathalie Meskens toont in deze eerste aflevering een jaaroverzicht met de meest hilarische momenten van 2019. Ook reikt ze voor het eerst de 'Beste Kijkers Awards' uit.
Nathalie Meskens geeft samen met panelleden Andy Peelman, Jasmijn Van Hoof, Davy Parmentier en Jacques Vermeire een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
Nathalie Meskens vult haar tafel met vier kijkvrienden en geeft een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
Nathalie Meskens geeft samen met panelleden Christoff, Sven De Leijer, Belle Perez en Ruth Beeckmans een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
Nathalie Meskens geeft samen met panelleden Julie Van den Steen, William Boeva, Dina Tersago en Lukas Lelie een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
Nathalie Meskens blikt terug op de voorbije binnen- en buitenlandse televisieweek. Sam Gooris en Kelly Pfaff en Lauren Versnick en Jens Dendoncker komen haar hierbij een handje helpen.
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste fragmenten van de voorbije televisieweek. Ze krijgt hierbij hulp van Ruth Beeckmans, Chrostin, Sean Dhondt en William Boeva
Nathalie Meskens blikt terug op de voorbije binnen- en buitenlandse tv-week. Ze krijgt hierbij hulp van Lotte Vanwezemael, Gunter Lamoot, Sieg De Doncker en Jens Dendoncker
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.