Beste Kijkers

Beste Kijkers

Dé video van de week gemist, waar iedereen over praat? Zoek niet langer! Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten.

8 afleveringen

Wie weet het meest van de voorbije televisieweek? Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen assistentie van twee leading Eurovision ladies: Laura Tesoro en Kate Ryan. In de finale speelt Nathalie voor de gelegenheid met Niels Destadsbader bekende film- en tvscènes na. En ook Freddy De Kerpel is als mystery guest van de partij in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen.
Showbeest Sergio en de altijd goedlachse Rani De Coninck zijn te gast bij Beste Kijkers. Voor het finalespel rekent Nathalie op Lucas Van den Eynde, die enkele legendarische rollen uit zijn acteercarrière bovenhaalt.
In deze derde aflevering zijn het acteur en muzikant Bert Verbeke en stand-upcomedian Kamal Kharmach die aan de zijde zitten van kijkvrienden Sven De Ridder en Tine Embrechts. In de finale zien de kijkers Rob Vanoudenhoven aan het werk. Hij geeft een bloemlezing van zijn eigen televisiewerk, wat tot een nostalgische televisietrip van de laatste 15 jaar leidt.
In navolging van de Oscars introduceert Nathalie Meskens haar eigen prestigieuze televisieprijs: de Ben Crabbéker. Vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen deze week bezoek uit muzikale hoek. Tine wordt bijgestaan door radiomaker Sam De Bruyn, Sven mag rekenen op Clouseau-gezicht Kris Wauters. In het finalespel ontvangt Nathalie deze week niet één, maar twee gasten. Ze krijgt namelijk gezelschap van de zwangere Liesa Naert.
Bartel Van Riet en Marleen Merckx zijn te gast bij Beste Kijkers. In navolging van een Japanse gameshow worden Marleen en Bartel voor een uitdaging geplaatst: om ter langst hun lach inhouden. Guga Baul haalt zijn meesterlijke imitaties nog eens boven tijdens het finalespel. En kunnen de panelleden de grootste Vlaamse fan van Take That na 20 jaar nog herkennen?
Teamcaptains Tine Embrechts en Sven De Riddder krijgen het gezelschap van sportjournalist Ruben Van Gucht en topsommelier Sepideh Sedaghatnia. In het finalespel blikt Kürt Rogiers samen met Nathalie Meskens terug op zijn voorbije acteercarrière. Wie gaat er deze week naar huis met de befaamde Ben Crabbéker, de award voor de flauwste mop van de week?
Tine Embrechts en Sven De Riddder verwelkomen William Boeva en Ann Tuts. Samen kijken zij naar de meest memorabele tv-fragmenten van de afgelopen week. Voor het finalespel krijgt Nathalie Meskens deze week hulp van acteur Nico Sturm.
Teamcaptains Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen in de laatste aflevering bezoek van Philippe Geubels en zijn Nederlandse 'tweelingbroer' Jandino Asporaat. 26 jaar na een legendarische uitzending van 'Wedden Dat?' brengt Beste Kijkers Albert Beeckman terug op het scherm, een rijkswacht die toen alle nummerplaten uit Sint Niklaas en omstreken uit zijn hoofd kende. Herkennen de teams de enige echte Albert? Nathalie deelt voor de laatste keer de Ben Crabbéker uit en voor het finalespel krijgt ze hulp van haar eigen panelleden: Tine en Sven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.