Beste Kijkers

Beste Kijkers

Dé video van de week gemist, waar iedereen over praat? Zoek niet langer! Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten.

11 afleveringen

In de eerste aflevering van het tweede seizoen laat Tine Embrechts zich bijstaan door levende tv-legende Bart Peeters. Sven De Ridder laat zich dan weer vergezellen door de meest bekende rapster uit Antwerpen: Slongs Dievanongs.
In de tweede aflevering van het tweede seizoen laat Tine Embrechts zich bijstaan door radiogoeroe Peter Van de Veire. Sven De Ridder vertoeft in het mooie gezelschap van Free Souffriau.
In de derde aflevering van het tweede seizoen laat Tine Embrechts zich vergezellen door Tom Waes. Sven De Ridder neemt Tim Van Aelst mee, de bedenker van Benidorm Bastards, Wat Als? en Safety First. Voor Tim is het meteen zijn eerste keer in een spelprogramma.
In deze vierde aflevering van de entertainde panelshow schuiven Jeroen Meus en Rob Vanoudenhoven, die vanaf vrijdag te zien is in de liveshows van Belgium's Got Talent mee aan tafel.
In deze vijfde aflevering van de entertainde panelshow schuiven Thomas Smith en Linda Mertens -nog in bevallingsverlof- mee aan tafel.
In deze zesde aflevering van de entertainende panelshow schuift Luk Allo aan bij Tine Embrechts, en nemen ze het op tegen Sven De Ridder, die zich laat vergezellen door Herman Brusselmans.
In deze zevende aflevering van de entertainende panelshow schuift Jacques Vermeire aan tafel bij Sven De Ridder en vergezelt Clara Cleymans Tine Embrechts.
In dezea achtste aflevering van de entertainende panelshow schuift Ivan Pecnik bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Sofie Dumont.
In deze negende aflevering van de entertainende panelshow schuift Jan Van Looveren bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Tatyana Beloy.
In deze tiende flevering van de entertainende panelshow schuift Luk Wyns bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Jan Verheyen.
In deze laatste flevering van de entertainende panelshow schuift Luc Appermont bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder vertoeft in het mooie gezelschap van Josje Huisman.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.