Bompa

Bompa

Legendarische sitcom waarin Luc Philips, aka den Bompa, inwoont bij zijn kleinzoon Leo en diens vrouw Sonja, met alle gevolgen van dien. Gebaseerd op verschillende toneelstukken van het Echt Antwaarps Theater.

10 afleveringen

Bompa is ingetrokken bij Roger. Hij zal ervoor zorgen dat elk lid van de familie de man één avond zal opvangen. Maar Roger is van het hele plan niet op de hoogte.
Roger voelt zich aangetrokken tot tante Josée. Hoe moet hij het tegen Bompa vertellen? En hoe zal Leo reageren?
Bompa, Roger en Albert gaan bowlen. De volgende dag heeft Albert geen stem meer. Terwijl hij hiermee probeert om te gaan, beleeft de rest van de familie zalige momenten.
Julia breekt uit haar isolement en maakt een afspraak met een collega. Bompa maakt een heerlijk gerecht klaar maar vindt geen vrijwilliger om ervan te proeven.
Bompa wordt 75 jaar en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sonja en tante Josée organiseren een feestje.
Roger hoest zich te pletter. Bompa vindt het de hoogste tijd dat hij stopt met roken. Om iets aan hun conditie te doen, richt hij samen met Leo een wielerploeg op.
Roger is stapelverliefd op Josée. Maar zij nodigt een oude jeugdvriend uit bij haar thuis...
Albert wordt ontslagen. Iedereen wil hem helpen, maar dat is niet zo eenvoudig. De postbode wil naar Amerika trekken. Wanneer Bompa dit hoort, nodigt hij zichzelf uit.
Leo werkt zich te pletter. Sonja is hiermee niet opgezet en wil dat hij meer tijd met haar en Joske spendeert.
De familie Vleugels heeft het in de kerstperiode ontzettend druk. Ze houden immers van de speciale sfeer die aan Kerstmis vasthangt en proberen het feest zo goed mogelijk voor te bereiden. Alleen Sonja deelt niet in het enthousiasme. Zij voelt zich eenzaam omdat haar man Leo nog steeds voor zijn werk in Amerika verblijft.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.