Connie & Clyde

Connie & Clyde

De perikelen op het niet-alledaagse datingbureau Connie & Clyde, dat gerund wordt door de volslanke Connie Coninx.

Afleveringen

13 afleveringen

Connie Coninx heeft het helemaal voor elkaar: ze runt een succesvol relatiebureau, bewoont een kast van een villa én heeft een lieve echtgenoot. Vandaag komt haar nieuwe boek uit en daarom staat alles in het teken van de officiële voorstelling.
Connie krijgt de jonge, charmante Marta over de vloer. Die beweert dat ze op liefdesvlak vervloekt is. In tegenstelling tot Vincent gelooft Connie niet in die hocus pocus en ze stuurt Peggy en Pascal achter Marta's exen aan.
Pol en Connie ontvangen een nieuwe klant: vrijgezel Freddy. Hij wil enkel maagden om mee te daten. Op aanraden van Pascal stuurt Connie Peggy en Vincent als undercoverkoppel naar een bijeenkomst van Ware Liefde Wacht.
Connie is achterdochtig en vermoedt dat Hans weer elders aan zijn trekken komt. Ondertussen krijgt ze ook een nieuwe klant over de vloer: Lydia, een gepensioneerde dame die het er nog eens goed van wil nemen. Lydia heeft de seksuele appetijt van een twintiger en windt er geen doekjes om: na 50 jaar huwelijk wil ze wel eens iets anders.
De fantasie van Connie en Peggy slaat op hol wanneer de knappe Jos het relatiebureau opzoekt. Al zijn dates draaien uit op een sisser en Jos begint de moed stilaan te verliezen. Pol vertrouwt het zaakje niet waardoor Connie haar huispsycholoog al snel van jaloezie verdenkt. Daarnaast moedigt Connie Peggy aan om iets aan haar single status te doen.
Nu Hans verbannen is naar de garage heeft Connie thuis het rijk voor zich alleen. Tot haar papa Hugo onverwachts opduikt om de banden met zijn dochter aan te halen. Tot Connies grote ergernis is hij niet alleen gekomen.
Griet windt er geen doekjes om: ze wil een knappe man vinden met een gespierd lichaam. Omdat Griet blind is, ziet Connie haar kans schoon om haar minder populaire vrijgezellen van de hand te doen. Terwijl Connie en Hans hun huwelijksproblemen professioneel aanpakken met de ietwat excentrieke therapeute Patricia, tracht Pol zijn eigen crisis te ontrafelen.
Hugo probeert zijn gastvrije dochter te vriend te houden door wat geld bij te verdienen. Hij stuurt ook zijn zwangere vriendin naar Connie & Clyde voor kantoormassages.
Valentijnsdag zou een hoogdag moeten zijn voor elk relatiebureau, maar voor de medewerkers van Connie & Clyde laat Cupido het afweten. Connie loopt er dan ook bij als een kip zonder kop om een Valentijnsdiner te organiseren voor haar singles. Peggy mist Vincent, die zijn grote filmdroom waarmaakt in Duitsland, en Pascal krijgt een kaartje van een stille aanbidster.
Germaine, een dame op leeftijd, schrijft zich in bij Connie & Clyde omdat ze nog een laatste keer die fameuze vlindertjes wil voelen. Vincent is op zijn hoede, want Germaine is zijn bomma en zijn erfenis ziet hij liever niet in handen van een nieuwe lover terechtkomen. Maar dan gaat bomma Germaine speeddaten.
Wanneer de knappe, gescheiden Els zich aandient bij Connie & Clyde wordt Pascal ter plekke tot over zijn oren verliefd. Els is op zoek naar een romantische, grappige partner en ziet, tot Connies grote ontzetting , de ideale man in neefje Pascal. Ter voorbereiding van zijn langverwachte date gaat Pascal te rade bij ervaringsdeskundige Vincent.
Wanneer Danny met zijn 1 meter 29 beroep doet op de diensten van Connie & Clyde, belooft Connie hem zijn grote liefde te vinden. Maar haar overmoedige belofte breekt de koppelaarster al gauw zuur op. Danny's lichaamsbouw valt minder makkelijk te verbloemen dan initieel gedacht. Voor Vincent levert het anders wel de nodige inspiratie op in zijn fotostudio.
Wanneer de veertienjarige Sammy onverwacht het kantoor van Connie Coninx binnenvalt, steelt hij Connies hart met een opmerkelijke laatste wens: een meisje kussen voor het te laat is. Connie zwicht voor zijn kale kop en hoewel haar databank enkel volwassen klanten telt, wil ze er alles aan doen om deze zieke jongen te helpen. Ook Hans trekt zich het lot van jonge Sammy aan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.