Connie & Clyde

Connie & Clyde

De perikelen op het niet-alledaagse datingbureau Connie & Clyde, dat gerund wordt door de volslanke Connie Coninx.

Afleveringen

11 afleveringen

Connie kan de breuk met haar man Hans maar niet verwerken. Consulente Peggy probeert in tussentijd Connie & Clyde draaiende te houden, maar ze krijgt meteen een moeilijke zaak voorgeschoteld. Huispsycholoog Pol plant zijn Coming Out-feestje. Vincents droom om een film te maken lijkt uit te komen.
Relatiebureau Connie & Clyde krijgt de verlegen Brecht over de vloer. Zijn mama heeft hem gestuurd omdat ze vindt dat het tijd is voor een echte vriendin. Hans probeert het goed te maken met Connie, maar dat plan komt hem zuur te staan. Peggy probeert wat meer vuur in haar relatie met Pascal te brengen.
Connie en Pol krijgen Michel over de vloer bij Connie & Clyde. Hij lijdt aan het syndroom Gilles de la Tourette en heeft het moeilijk om een vriendin te vinden door zijn oncontroleerbare tics. Hans besluit zijn ongenoegen over de scheiding te uiten op een heel originele manier. Vincent wil met een voodoopop proberen om onder de klauwen van producer Rachel uit te komen.
Hans krijgt een contactverbod. Connie rijdt met haar auto over de voet van Dries aan het tankstation. Hij is begeleider voor jongeren met het Syndroom van Down en Connie besluit op zijn jongens te letten tot hij terug is van het ziekenhuis. Pol heeft nood aan wat persoonlijke ruimte. Nu haar papa is vrijgelaten uit de gevangenis, heeft Connie twee mannen om zich zorgen over te maken.
Wendy gaat langs bij Connie & Clyde om een lief te zoeken voor haar tweelingzus Wanda. Connie krijgt een mysterieus boekje toegestuurd met daarin allerlei vogelnamen. Pascal houdt een dagboek bij en Peggy wil koste wat het kost weten wat erin staat.
Luc komt bij Connie & Clyde langs omdat hij een lief zoekt om hem op zijn verlovingsdiner te vergezellen. Hij heeft zijn ouders, vrienden en collega's namelijk wijsgemaakt dat hij een vriendin heeft die An heet en dat hij gaat trouwen. Connie moet dus specifiek op zoek naar een blonde An met blauwe ogen. Pascal wil een film maken over zijn mannenmanifest en schakelt Vincent in om hem te helpen.
Pol heeft het moeilijk met de dood van zijn kat Agnes. Caroline komt bij Connie & Clyde langs omdat ze op zoek is naar een veel oudere man. Hans zijn contactverbod is opgeheven en hij maakt het Connie meteen moeilijk. Pascal gaat aan de slag als 'de Love Man' en helpt mannen om een vrouw te zoeken.
Pol en Connie gaan Shania bezoeken in de gevangenis. Ze heeft haar man vermoord en hoopt nu dat Connie haar wil helpen aan een nieuwe liefde. Connie vreest dat ze zwanger is na haar onenightstand met Hans. Pascal gebruikt Peggy als studiemateriaal voor zijn Love Man-studenten en daar kan ze niet mee lachen.
Een ex-lief van Vincent is zwanger van hem en komt bij Connie & Clyde een nieuwe vader zoeken voor haar baby. Connie geeft aan Pol toe dat ze zwanger is van Hans, maar na een gesprek met de psychologe van Hans neemt het verhaal een andere wending. Peggy wil dat Pascal meer tijd voor haar vrijmaakt, maar wanneer hij niet komt opdagen op hun date night, maakt ze een verkeerde beslissing.
Connie gaat op zoek naar een nieuw lief en neemt contact op met een ander relatiebureau. Nikita komt bij Connie en Clyde langs omdat ze niet meer gelukkig is in haar relatie. Peggy voelt zich slecht over haar misstap met Vincent en vertelt Pascal alles. Connie en Peggy denken dat Pol en Lieven gaan trouwen.
Maria probeert nog steeds een vervangpapa te vinden voor haar zoon. Pol en Lieven proberen uit te dokteren wie de man is in hun relatie. Connie en Michael groeien steeds dichter naar elkaar toe. Wanneer Connie plots tickets vindt naar Amerika denkt ze dat Michael een verrassingsreisje voor hun in petto heeft, maar niets is minder waar.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.