De Thundermans

De Thundermans

Phoebe en Max lijken gewone tieners, maar eigenlijk zijn ze superhelden. Max kiest voor het slechte en Phoebe voor het goede. Ze beleven de gekste avonturen.

Afleveringen

32 afleveringen

Als Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.
Om bij de Z-Force te kunnen komen moeten Phoebe en Max goed leren presteren als team. Helaas liggen ze elkaar helemaal niet.
Wanneer het superheldengeheim van de Thundermans uitkomt, en hun leven daardoor overhoop komt te liggen, wordt de familie gedwongen te verhuizen. Maar een dreigend gevaar leidt Phoebe en Max terug, en ze riskeren alles om Hiddenville te redden.
De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.
Door onweer kunnen de Thundermand op Halloween-avond niet de deuren langs.
Max bouwt de Crimi-radar, die misdrijven kan voorspellen. De eerste voorspelling is dat er 's nachts op school een vandaal huis zal houden, dus gaan Max en Phoebe op wacht staan. Maar er komt geen vandaal en de gadget lijkt een flop. Hoewel...
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt.
Als Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organisere en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
Max en Phoebe hebben thuis een toelatingsgesprek voor het Z-korps. Als Phoebe bij een poging om Cherry te helpen van de trap valt op school.
Max wordt gevraagd om te gaan praten met drie jonge schurken in de jeugdgevangenis waarin hij zelf ook heeft gezeten, om ze op het rechte pad te krijgen. Als Phoebe binnen komt vallen, dreigt de situatie al snel uit de hand te lopen.
Phoebe en Max moeten met elkaar vechten om een plekje bij het Z-Korps.
Phoebe en Max moeten met elkaar vechten om een plekje bij het Z-Korps.
Nadat Max is gedumpt, probeert Phoebe hem op te beuren door hem voor te stellen aan een ander meisje. Maar de nieuwe date van Max blijkt een fanatieke dierenactivist te zijn die van mening is dat Max Dr. Colosso mishandelt.
Directeur Bradford heeft het voorzien op Gideon, die een klacht over hem ingediend heeft bij het schoolbestuur. Phoebe en Max verzinnen een plan om Gideon meer zelfvertrouwen te geven zodat hij tegen Bradford bestand is.
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze afgeschilderd als kwaadaardige monsters.
Max en Phoebe moeten een jonge superheld trainen om zo meer punten te scoren voor het Z-Korps. Maar wie kunnen ze daar voor gebruiken? Hank wordt door Blobbin gestrikt om het gezicht, en de kont te zijn van een nieuwe onderbroekenlijn.
Hank en Barb hebben een grote prijs gewonnen en bereiden zich voor op de uitreiking. De kinderen blijven thuis, en ze krijgen een Superoppas.
Cherry's populaire broer Perry is in de stad. Iedereen is gek op hem en ook Phoebe valt voor de knappe hockeyspeler. Billy en Nora hebben een nieuwe spelletje ontdekt, en Max wil bewijzen dat ie er beter in is maar slaagt daar niet in.
The Thundermans gaan op vakantie naar Hawaii, maar er ontstaat gedonder in het paradijs nadat Phoebe alle kwaadaardige krachten van Dark Mayhem heeft overgenomen.
The Thundermans gaan op vakantie naar Hawaii, maar er ontstaat gedonder in het paradijs nadat Phoebe alle kwaadaardige krachten van Dark Mayhem heeft overgenomen.
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om te gaan met de populaire Heather en Stacy in plaats van met Chloe, Barb en Hank.
Barb probeert oude tijden te laten herleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken.
Phoebe en Max willen heel graag een persoonlijk assistent, voornamelijk om de rotklusjes op te knappen. Daarvoor is schriftelijk toestemming nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag 1 iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste.s
Als Max een jacuzzi van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan en trekt hij in bij de opa van Gideon, die leeft volgens het principe: geen regels.
Phoebe en Max staan op 99 officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
Max en Phoebe worden gek van Sarah en Gideon, die heimelijk verliefd op ze zijn. Ze gaan proberen om ze aan elkaar te koppelen. Chloe raakt steeds haar dekentje kwijt en Hank wil dit probleem oplossen door het dekentje te laten verdwijnen.
Als opa en oma Thunder op bezoek komen, ziet Phoebe tot haar grote schrik dat opa opeens alle aandacht heeft voor Max.
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout en er dreigt gelijk een doofpotschandaal.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.