Departure

Departure

Een passagiersvliegtuig verdwijnt op mysterieuze wijze boven de Atlantische Oceaan. Wat is er gebeurd? Met de bekroonde Archie Panjabi ('The Good Wife') als luchtvaartexperte en de legendarische Christopher Plummer als haar mentor.

Afleveringen

6 afleveringen

Wanneer vlucht TransOcean Flight 716, met 256 passagiers aan boord, boven de Atlantische Oceaan plots van de radar verdwijnt, wordt crashdeskundige Kendra Malley opgeroepen om het gecrashte toestel zo snel mogelijk terug te vinden. Ze krijgt hierbij hulp van ex-agent Dominic 'Dom' Hayes, die een terroristische aanslag niet uitsluit. Al snel vermoedt Dom dat piloot Donovan een dubbelleven leidde.
Terwijl er verder gezocht wordt naar brokstukken van het gecrashte vliegtuig, komen de onderzoekers ook meer te weten over het leven van piloot Donovan. Zijn echtgenoot wordt ondervraagd en blijkt op de hoogte te zijn geweest van diens dubbelleven. Kendra probeert meer informatie over de crash te verzamelen door Madelyn te ondervragen.
De getuigenis van Madelyn zet het onderzoeksteam op een nieuw spoor. Een ex-collega komt op de proppen met informatie over Donovan, waarna Kendra en Dom een verontrustende ontdekking doen bij de man thuis. AJ doet een schokkende vaststelling over zijn vader. De vader van Madelyn wordt aangevallen in het ziekenhuis.
Kendra breekt haar hoofd over tegenstrijdig bewijsmateriaal terwijl ze ook af te rekenen krijgt met verraad. Madelyn wordt op de hoogte gebracht van de dood van haar vader. Dom onderzoekt de zaak. Kendra richt zich tot Bartok om de zwarte dozen van het vliegtuig te kunnen bemachtigen. AJ brengt zijn eigen leven in gevaar.
Bewijs van een complot om de waarheid over de crash te verdoezelen, komt uit en onverwachte hoek. Het team spant zich in om de zwarte dozen te vinden.
Kendra bedenkt een plan om de samenzweerders van vlucht 716 te confronteren en de doofpotaffaire aan het licht te brengen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.