Hallo België!

Hallo België!

Hilarische taferelen en chaotische avonturen met Frank Aendenboom en Simonne Peeters in deze komische serie van de makers van 'Lili en Marleen'.

Afleveringen

13 afleveringen

Julien is weer niet geslaagd, hij wil een sabbatjaar nemen. Roger steunt zijn idee om een tijdje naar Tibet te gaan, maar Charlotte weerhoudt hem hiervan. De Blinkers sturen een kaartje vaniut Zuid-Afrika, ze blijven daar en vragen Roger hun villa te verkopen. Roger delegeert deze taak naar Julien, die onmiddellijk goede kopers vindt. Maar ondertussen duiken ook vrienden van de Blinkers op, de Blutsen. En zijn zien de villa wel zitten...
Roger krijgt controle van de RSZ, Marta maakt hiervan gebruik om haar reeds lang beloofde dertiende maand aan te kaarten. Wanneer Roger blijft dwars liggen geeft ze haar ontslag, ze gaat voor Bert werken. Wat ze niet weet is dat Bert en Bea geen gewoon taverne hebben, maar een bordeel.
Bert en Bea hebben een nieuwe hobby: naturisme. Omdat ze niet willen dat iedereen hen zo ziet lopen, willen ze een muur bouwen tussen hun tuin en die van Roger. Wanneer Roger dit niet ziet zitten, bedenkt Bea een plan.
Bert en Bea zijn net terug van vakantie in Thailand. Bert heeft een hele reeks nephorloges mee om hier te verkopen, hij geeft Marta een Rolex cadeau. Op haar beurt geeft ze die cadeau aan Roger, die dnekt dat het een echte is!
Roger staat op het punt de brouwerij van Jean Lambrechts over te nemen, Marina Pils. De onderhandelingen verlopen helaas wat stroef, door de gehaaide advocaat van Jean. Ondertussen speelt Marta, zonder medeweten van Roger, de hoofdrol in een tv-spotje van Marina Pils.
Bert verveelt zich in The Moonlight en gaat vloeibare zeep verkopen. Marta is zijn eerste klant. Julien weet niet wat te doen tijdens zijn sabbatjaar. Lot beveelt hem Marta te helpen in het huishouden. Daar verknoeit hij uiteraard alles, waardoor Marta en Lot hem bij Roger droppen, die enkele uren een vervanger voor zijn secretaresse nodig heeft. In zijn enthousiasme plaatst hij een reuzenbestelling bij Bert Bluts¿
Pavarotti, het vogeltje van Fientje is dood. Ze wil dat het beestje gecremeerd wordt en Bert biedt zijn oven (waarin hij erotische beeldjes maakt) aan. Roger sponsort de plaatselijke voetbalclub en de voorzitter vraagt hem om de zwarte papieren van de club een tijdje bij te houden. Door een misverstand worden de doos met de dode kanarie en die met de papieren in verwisseld.
Bea legt zich toe op de astrologie en leest de kaarten voor Marta. Roger staat voor een moeilijke beslissing: hij kan fusioneren met een ander bedrijf maar hij heeft schrik om de leiding uit handen te geven. Hij vraagt raad aan Astro Bea. Doordat Roger niet wil dat iemand weet dat hij de astrologie aanwendt om beslissingen te nemen en ze afspreken in een loucje motelletje, denken Marta en Bert dat Roger en Bea een verhouding hebben. Julien wil een wereldmuziekfestival organiseren met geld van Roger.
Ronny, een ex-lief van Lot duikt terug op. Omdat ze hem wel ziet zitten, verzwijgt ze het bestaan van Julien. En ook Julien maakt ze iets wijs over Ronny. De Blutsen hebben kippen en een haan gekocht en die laatste verstoort ernstig de nachtrust van Roger.
Bea vindt dat Bert het nu toch wat te bont maakt en zet Bert op dieet. Bert wil bewijzen dat hij, ondanks zijn gewicht, toch nog succes heeft bij de vrouwtjes, en krijgt daarbij de hulp van Julien. Die zet Bert op een datingsite. ONdertussen krijgt Roger bezoek van de voedingsinspectie, blijkbaar zou zijn afvalverwerking op de vrkleerde plaats gebeuren. Roger probeert de inspecteur op zijn hand te krijgen en nodigt de man uit voor een heerlijk diner bij hem thuis.
Julien is net benoemd tot voorzitter van de Groene Limburger. Zijn medebestuurder Inge wil direct tot de actie overgaan en het Mezenbos bezetten. Maar het weekend van de bezetting zijn Julien en Lotje drie jaar samen, en Lot wil dat vieren met een weekendje Ardennen. Roger ziet het dilemma van Julien en steekt hem een handje toe. Hij stimuleert Julien om voor het bos te kiezen. Uit wraak gaat Lot in de leer bij Bea, aan de paal.
Bert wil Bea verrassen voor hun tienjarig jubileum en wil hun geloften hernieuwen. Omdat Bea nog niets mag weten, vraagt hij de medewerking van Lotje en Marta. Wanneer Lot het trouwkleed wil passen, denken Bea en Mariette dat Lot gaat trouwen. En dat teriwjl Roger in Duitsland zit voor zaken...
Bert vindt een hondje in zijn tuin, Fido. Omdat hij hem niet mag houden van Bea, vraagt hij de hulp van de buren. Roger weigert een hond in zijn huis. Wanneer Fido de verloren portefeuille van Roger vindt, verandert die van gedacht.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.