Helse bruiden

Helse bruiden

Vrienden, familieleden én zelfs bruidegommen krijgen het hard te verduren door aanstaande bruiden die voor niets terugdeinzen om hun ultieme droom te verwezenlijken: de perfecte bruiloft beleven.

Afleveringen

11 afleveringen

Stacy raakt gefrustreerd wanneer haar weddingplanner niet aan al haar eisen voldoet. De plannen van Nakosha voor een wild vrijgezellenfeest komen op de helling te staan wanneer haar verloofde ontdekt dat er een stripper komt.
Stacy panikeert en verdwijnt spoorloos. Roxanne drijft haar bruidsmeisjes en vader tot het uiterste.
De leugens van GuardZilla Roxanne leiden tot chaos aan het altaar en ook het huwelijk van diva McKenzie komt op de helling te staan.
De vader van McKenzie is alle drama's van zijn dochter meer dan beu en dreigt ermee haar huwelijk niet bij te zullen wonen. Symoan heeft nog geen jurk, geen bloemen en haar verloofde maakt het bont in een stripclub... zal haar droomhuwelijk nog wel plaatsvinden?
Symoan stort compleet in op de ochtend van haar bruiloft en brengt zo de hele dag in gevaar. Nigeriaanse koningin Evelyn eist perfectie voor haar twee bruiloften, maar de uitbater van de trouwlocatie blijkt ook een diva te zijn. En dat zorgt voor spanningen.
Problemen met de bruidsmeisjes en een teleurstellende bruidsschat dreigen de twee huwelijksfeesten van Nigeriaanse koningin Evelyn in het water te doen vallen. Jessica blijft maar genodigden toevoegen aan de gastenlijst, tot grote ergernis van zowat iedereen, inclusief de bruidegom.
Jessica is de controle over haar bruiloft compleet kwijt en wanneer alles in duigen dreigt te vallen, richt ze haar woede op haar weddingplanner. Alex wacht nog steeds op de goedkeuring van haar vader.
Voor Alex is het aftellen tot de huwelijksnacht, maar haar laatste nacht van vrijheid zou haar wel eens meer kunnen kosten dan haar lief is. Amber wil controle hebben over elk klein detail wat betreft haar huwelijksdag. Een probleem met de jurk en een bazige schoonzus dreigen echter roet in het eten te gooien.
De frustratie van Amber bereikt een hoogtepunt op haar huwelijksdag. Een vestimentair probleem slaat iedereen met verbazing. Roshonda kan maar geen beslissing nemen over haar trouwplannen en haar ruziënde ouders maken het er allemaal niet gemakkelijker op.
De keuze van Roshonda valt niet bij iedereen in goede aarde en haar perfecte bruiloft dreigt in het water te vallen. Veronica plant een bruiloft die ze eigenlijk niet wil en dan komt haar verloofde met verrassend nieuws op de proppen.
De druk wordt Veronica teveel en haar grote dag eindigt niet zoals iedereen het zich had voorgesteld. Tosin wil niets minder dan het allerbeste, maar wanneer haar Nigeriaans huwelijk pas op het laatste nippertje wordt gepland, zal ze genoegen moeten nemen met minder.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.