Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen

Duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?

Afleveringen

7 afleveringen

Sergio probeert samen met Sam Gooris vier uur lang uit de klauwen te blijven van jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop. En daarvoor spaart het duo kosten noch moeite. Dat Sergio niet snel nog een vliegtuig zal nemen, daar zijn de jagers van overtuigd, ùaar dan kennen ze Sergio niet goed. Hij trekt samen met Sam richting Kiewit.
Geslepen acteurs Guga Baúl en Chris Van Espen zijn de boeven van dienst. Ze ontsnappen uit hun cel in het fort van Oostende en moeten vervolgens vier uur lang uit handen zien te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Het duo zet hun ontsnapping meteen sluw in: ze ontdekken de sleutels van het busje van de jagers en gaan ermee aan de haal.
Acteurs en vrienden Gunther Levi en Sven De Ridder wagen zich aan de zotste dingen om vier uur lang uit de klauwen van jagers Laura, Jamie-Lee en Maarten te blijven. In hartje Antwerpen worden de jagers geconfronteerd met twee grote obstakels: files én opvallend veel oranje in het straatbeeld. Kunnen ze de twee boeven klissen?
Jeroen Verdick en Jens Dendoncker slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Slagen zij erin om de voortvluchtige boeven te vangen?
Jacques Vermeire en Walter Grootaers slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Slagen zij erin om de voortvluchtige boeven te vangen?
Deze keer moeten de jagers twee zangers zien te klissen: Natalia en Bart Kaëll. Welke trucs en strategieën schudden zij uit hun oranje mouwen om hun achtervolgers voor te blijven? Het duo verschijnt erg goed voorbereid op het appel. Van aan het Fort in Liezele vluchten ze richting Aalst, waar ze zich naar de spoeddienst van het ziekenhuis begeven.
Laura, Jamie-Lee en Maarten zetten een laatste keer de jacht in op twee voortvluchtige BV's. Dat zijn deze keer veldrijder Niels Albert en judoka Dirk Van Tichel, twee ex-topsporters met een absolute winnaarsmentaliteit. Niels en Dirk ontsnappen uit hun cel en hebben een heel vluchtplan opgesteld. Tot de jagers één van Niels' werknemers zo ver krijgen om zijn eigen baas te verraden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.