Hoe Zal Ik het Zeggen?

Hoe Zal Ik het Zeggen?

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt mensen om soms moeilijke boodschappen op een zeer originele manier over te brengen.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Alex Agnew, het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden zijn vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt dan ook niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woedeaanval kreeg'.

Aflevering 2

Matteo Simoni's vader Vittorio prijst zich gelukkig met zijn zoon. Matteo heeft echter één mankement, en dat is zijn gsm. Hij neemt zijn telefoon immers nooit op als zijn familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen zijn voicemail niet meer horen.

Aflevering 3

Doet Kjell echt zoveel moeite om zijn vriendin Charlotte duidelijk te maken dat ze moet stoppen met snurken, of zit er meer achter? Sofie schakelt dan weer de hangjongeren in om een intimiderende lofzang af te steken voor Caroline en Gert. Elvis himself bezorgt de "bommi" van Savannah het concert van haar leven.

Aflevering 4

Volgens de kindjes van Mathias Coppens is hun papa de beste ter wereld, maar is hij continu aan zijn gsm gekluisterd. Jens Dendoncker is vastberaden om hem van die verslaving af te helpen. Marisa wacht al een tijdje op een aanzoek van Evert, maar hij lijkt de hint niet te snappen. En dubbelparkeren is not done. Shairra's vriend doet dit echter regelmatig. Tijd om hem te laten zien wat de gevolgen kunnen zijn.

Aflevering 5

Dries werkte de voorbije maanden mee achter de schermen en zocht mensen die een boodschap hadden voor anderen, maar hij heeft zelf ook een vraag voor zijn vriendin Annelin. Ook MNM-dj Julie Van den Steen moet iets kwijt aan haar collega Peter Van de Veire.

Aflevering 6

Laura Tesoro barst in tranen uit wanneer ze wordt gefopt door Jens Dendoncker en haar beste vriendin Ellen. 'De Frederik' is nogal licht ontvlambaar. Als iets niet loopt zoals hij wil, sneuvelt er al eens iets. Qua anger management kan het volgens zijn vriendin Stefanie beter.

Aflevering 7

Een hardhorige bloemist, je zal hem maar aan je rekker hebben. Bernd heeft een hele toffe en lieve schoonmoeder, Brigitte. Haar enige minpuntje is dat ze nogal goedgelovig is. Haar schoonzoon wil bij deze zijn excuses aanbieden voor alle stomme grapjes die hij al met haar uithaalde.

Aflevering 8

De laatste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is een compilatieaflevering met de strafste boodschappen die Jens Dendoncker in het afgelopen seizoen heeft gebracht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.