K3 Kan Het!

K3 Kan Het!

De meisjes van K3 slaan de handen in elkaar om de leukste en gekste kinderdromen in vervulling te laten gaan.

Afleveringen

6 afleveringen

Anouk en Sanne willen heel graag dolfijnentrainer worden. Wout wil brandweerman worden. Nina en Ilke worden omgetoverd tot twee echte diva's en geven beste van zichzelf tijdens een indrukwekkende fotoshoot.
Jutta en Suzanne rijden als echte diva's naar de dansles. Jasper wil een stemmetje van een tekenfilm inspreken. Amélie wil adoptiemeter worden van een aangespoeld babyzeehondje.
Leon wil graag met de ROX-auto rijden. De slaapkamer van Laure wordt volledig omgetoverd tot een bloemenparadijs. Kristel wordt voor één keer de babysit van Féline en haar nichtjes.
Josje neemt de zevenjarige Nicolas mee naar een supercoole dinotentoonstelling. Daarna zetten ze hun koksmutsen op en kan het taarten bakken beginnen. Samen met vlieginstructeur Marc leert Hannes de knoppen in de cockpit bedienen. Janne wil na sluitingstijd stiekem achterblijven in een supermarkt en er dan een feestje bouwen.
Karen verrast Léah en Dalina om een dagje te gaan shoppen. Josje gaat op verwendag met Nova. De creatieve Marie beleeft een heel spectaculaire knutseldag.
Merel krijgt een intensieve rolstoeldansles van Josje. Xanthe wil politieagente worden en de auto's doen stoppen op straat. Manon wil graag leren autorijden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.