K3 Kan Het!

K3 Kan Het!

De meisjes van K3 slaan de handen in elkaar om de leukste en gekste kinderdromen in vervulling te laten gaan.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Zeepkist - burgemeester - boerderij

De burgemeester van Mechelen, Bart Somers, geeft op vraag van Kristel zijn sjerp af aan de 11-jarige Tilli. Febe en Estée zijn werkelijk dol op dieren. Helena wil haar Amerikaanse opa, die grote fan van is racewagens, dan weer tonen dat zij ook iets van racen kent door samen met Karen deel te nemen aan een heuse zeepkistenrace.
Josje gaat vandaag Jutta & Suzanne verrassen aan de schoolpoort en wordt hun dansjuf. Karen duikt met Japser de geluidsstudio in om een stemmetje van Maya de Bij in te spreken. En Kristel laat samen met Amélie een babyzeehondje vrij in de zee.

3. Moestuin - redder aan zee - Chiro

Voor Kristel belooft het een spannende dag te worden. Zij trekt samen met Rune naar de kust om er een dag redder te zijn. Samen met de andere redders van hun zone maken ze de badplaats klaar en oefenen ze de belangrijkste technieken. Josje mag haar groene vingers bovenhalen, want samen met Bartel Van Riet laat ze de droom van Femke en Lieke uitkomen.

4. Kapper - stuntman - paardrijden

Kristel neemt de jonge Ezra mee naar Olivier Bisback, de bekendste stuntman van Vlaanderen. In zijn trainingscentrum krijgt Ezra een opleiding tot stuntvrouw en mag ze meespelen in een filmscène. Voor Karen belooft het een romantische avond te worden. Ze trekt naar een manege aan zee om Femke te verrassen, want zij droomt er al jaren van om paard te rijden op het strand bij zonsondergang.

5. Clubhuis - ridder - stewardess

De vier vriendinnen van de De Dolle Meiden Club zitten met een probleem: het ontbreekt hun clubje aan een cool clubhuis. Karen en Aico keren vandaag terug in de tijd naar de periode van de middeleeuwen. Aico krijgt een opleiding tot echte ridder. Stella uit Wilrijk droomt ervan om stewardess te zijn. Josje neemt haar met plezier mee de lucht in.

6. Survival/Spaans Liedje/Postbode

Laura uit Strombeek-Bever is half Belgisch, half Spaans en wil haar Spaanse vriendinnen graag laten meegenieten van de muziek van K3. Karen roept de hulp in van de Vlaamse Belle Perez om een Spaanse versie te maken van de K3-hit Oya Lélé. Lynn uit Groot-Bijgaarden is gek op briefjes posten én ontvangen. Haar droom is om postbode te worden. Vandaag gaat ze samen met Kristel en postbode Sam op pad.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.