Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

8 afleveringen

In deze aflevering bewerken Slongs Dievanongs, Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff en Guy Swinnen de songs van Stan Van Samang.
In deze aflevering bewerken Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff, Guy Swinnen en Stan Van Samang de songs van Slongs Dievanongs.
In deze aflevering bewerken Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff, Stan Van Samang en Slongs Dievanongs de songs van Guy Swinnen.
In deze aflevering bewerken Tom Helsen, Christoff, Stan Van Samang, Slongs Dievanongs en Guy Swinnen de songs van Kate Ryan.
In deze aflevering bewerken Christoff, Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen en Kate Ryan de songs van Tom Helsen.
Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen, Kate Ryan en Tom Helsen bewerken de songs van Christoff.
In deze tribute-aflevering nemen Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen, Kate Ryan, Tom Helsen en Christoff een nummer onder handen van een artiest die hen op één of andere manier heeft geïnspireerd of aangezet om zelf muziek te maken.
In deze best of-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit de voorbije weken Liefde voor Muziek.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.