Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

8 afleveringen

In deze aflevering bewerken Ian Thomas, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Belle Perez.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Ian Thomas.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Ian Thomas, Eva De Roovere, Paul Michiels en Johannes Genard van School is Cool de songs van Frederik Sioen.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Ian Thomas, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Dana Winner.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Ian Thomas de songs van Johannes Genard van School is Cool.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Ian Thomas, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Paul Michiels.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Ian Thomas, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Eva De Roovere.
In deze best of-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit de voorbije weken Liefde voor Muziek.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.