Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

8 afleveringen

De 8 artiesten trekken in de vroege uurtjes naar de Spaanse zon. Aangekomen in Andalusië zitten de vibes meteen goed. André Hazes vertelt over zijn eerste grote liefde. 'De allereerste single die ik in mijn leven kocht, was Oya Lélé. En Karen was mijn eerste liefde.' Karen Damen zelf heeft de eer om als eerste artiest centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen
André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Van Laet en Tom Dice & Kato trekken naar de Spaanse zon om elkaars repertoire te coveren. Centrale gast deze week is Gene Thomas.
André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama's Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Songs van Peter Vanlaet
André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama's Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Vandaag staan de songs van Regi centraal.
Vandaag staan de songs van André Hazes centraal. André heeft daarbij niet alleen zijn eigen songs, maar ook de klassiekers van zijn vader in de aanbieding.
André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama's Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Vandaag staan de songs van The Starlings centraal.
André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama's Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Songs van Sean Dhondt.

Aflevering 8

Compilatieaflevering met de beste muzikale momenten van het seizoen, afgewisseld met nieuwe interviews en niet eerder vertoonde beelden en vlogs van de artiesten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.