Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

10 afleveringen

1. Songs van Regi

Alle negen artiesten ontdekken hun villa in de Zuid-Franse Camargue en heffen het glas op de start van dit unieke jubileumseizoen. Regi heeft de eer om de muzikale spits af te bijten en zoals gewoonlijk heeft hij enkele gastzangers meegebracht. Waar hij echter het meest naar uitkijkt, is om te zien welke Regi-hits een nieuw jasje zullen krijgen.
Laura Tesoro nam al eens deel in 2016, maar voelde zich toen nog het 'ukkie' van de groep. Ondertussen heeft ze al een pak meer ervaring en heeft ze al een hele muzikale weg afgelegd. Voor Laura is het ook tien jaar geleden dat ze finalist was in 'The Voice'. Dat haar mentor Koen Wauters nu een nummer voor haar gaat zingen, is heel speciaal.

3. Songs van Clouseau

Koen en Kris Wauters beleefden hun vorige deelname aan 'Liefde voor Muziek' heel verschillend. Voor Koen was het een donkere periode en hij hoopt dat hij er nu meer van kan genieten. Opnieuw weten een hoop opmerkelijke versies van Clouseau-klassiekers iedereen omver te blazen.

4. Songs van K3

Na de passage van K3 vorig seizoen worden ze een jaar later al opnieuw uitgenodigd voor deze jubileumeditie. De artiesten verrassen weer met hun versies van enkele populaire K3-nummers. Freek waagt zich zelfs aan het rappen. Verder trekt Laura met de meisjes van K3 naar de markt en delen ze openhartig verhalen met elkaar.
Johannes Genard, de energieke frontman van School is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend. K3, Tourist LeMC en Jasper Steverlinck krijgen Johannes muisstil terwijl Clouseau het over een funky boeg gooit.
Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.
Deze aflevering staat in het teken van Jasper Steverlinck, bekend om zijn wonderbaarlijk mooie en krachtige stem. Dat ook zijn muzikale oeuvre om van te smullen is, wordt al snel duidelijk. Van rock tot reggae en zelfs een prachtig a-capellanummer waarmee Laura Tesoro iedereen verbaast. Ook de versie van Suzan en Freek weet iedereen te ontroeren.
In deze aflevering staat Stan Van Samang, de revelatie uit het eerste seizoen, centraal. We krijgen een unieke en grappige inkijk in zijn leven als artiest én als mens. En ook op muzikaal vlak vallen we van de ene verbazing in de andere. Zo komen er versies aan bod die Stan helemaal stil krijgen.
Tourist LeMC is een grote fan van voetbalclub Antwerp FC en dat is ook de andere artiesten niet ontgaan. De nummers van de Antwerpse hiphop- en kleinkunstartiest worden uitgerekend op zijn verjaardag in een ander jasje gestoken.

10. Reünie

In deze slotaflevering komen de artiesten van dit seizoen weer samen en kiezen ze niet alleen hun favoriete songs, maar praten ze ook na over de meest markante momenten van deze jaargang. In de voorbije tien jaar van 'Liefde Voor Muziek' zijn er veel artiesten de revue gepasseerd: van Christoff, Daan, Margriet Hermans tot Bart Peeters en zoveel meer. Ook zij delen in de feestvreugde en halen maar al te graag herinneringen op.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.