Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

5 afleveringen

1. Songs van Regi

Alle negen artiesten ontdekken hun villa in de Zuid-Franse Camargue en heffen het glas op de start van dit unieke jubileumseizoen. Regi heeft de eer om de muzikale spits af te bijten en zoals gewoonlijk heeft hij enkele gastzangers meegebracht. Waar hij echter het meest naar uitkijkt, is om te zien welke Regi-hits een nieuw jasje zullen krijgen.
Laura Tesoro nam al eens deel in 2016, maar voelde zich toen nog het 'ukkie' van de groep. Ondertussen heeft ze al een pak meer ervaring en heeft ze al een hele muzikale weg afgelegd. Voor Laura is het ook tien jaar geleden dat ze finalist was in 'The Voice'. Dat haar mentor Koen Wauters nu een nummer voor haar gaat zingen, is heel speciaal.

3. Songs van Clouseau

Koen en Kris Wauters beleefden hun vorige deelname aan 'Liefde voor Muziek' heel verschillend. Voor Koen was het een donkere periode en hij hoopt dat hij er nu meer van kan genieten. Opnieuw weten een hoop opmerkelijke versies van Clouseau-klassiekers iedereen omver te blazen.

4. Songs van K3

Na de passage van K3 vorig seizoen worden ze een jaar later al opnieuw uitgenodigd voor deze jubileumeditie. De artiesten verrassen weer met hun versies van enkele populaire K3-nummers. Freek waagt zich zelfs aan het rappen. Verder trekt Laura met de meisjes van K3 naar de markt en delen ze openhartig verhalen met elkaar.

5. Songs van Johannes Genard

Johannes Genard, de energieke frontman van School is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend. K3, Tourist LeMC en Jasper Steverlinck krijgen Johannes muisstil terwijl Clouseau het over een funky boeg gooit.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.