NO CAP

NO CAP

Jonge reporter Camille Vanuxem legt de wereld van drugs, sugardating en mannelijke schoonheidsidealen bloot in het gloednieuwe onderzoeksprogramma 'NO CAP'.

Afleveringen

4 afleveringen

In Hot Boy Season duikt jonge reporter Camille Vanuxem in de wereld van mannelijke schoonheidsidealen. Ze ontmoet fitnessboys en influencers die naar middelen grijpen om er jong en fris uit te zien. In deze aflevering volgt ze 'fitfluencer' Kito tijdens zijn botoxbehandeling en wanneer zijn persoonlijke styliste aan huis komt.
Camille gaat undercover langs bij enkele schoonheidsspecialisten die illegaal esthetische behandelingen uitvoeren. Ze ontdekt hoe gemakkelijk het wel niet is om te onderhandelen over een goedkope behandeling. Die zijn natuurlijk nooit zonder risico. Een anonieme getuige deelt zijn ervaring met inspuitingen in de penis om zeker aan de, volgens hem, ideale afmetingen te voldoen.
Bodybuilder Niel neemt Camille mee naar de supermarkt. Elke dag opnieuw staat bij hem hetzelfde op het menu om zijn lichaam in de perfecte staat te houden. Mo, een moedige getuige, deelt dan weer op Tiktok filmpjes van de nieuwste hamburgers, maar achter de schermen kampt hij eigenlijk al een aantal jaar met een eetstoornis. Camille test ook uit of het effectief zo gemakkelijk is om online aan anabolen te geraken.
Camille laat de anabolen die ze kocht, onderzoeken door professor Tytgat. De 15-jarige Rik beseft dat die vele uren in de fitness niet goed zijn voor zijn groeiende lichaam. Alexandre wil dan weer koste wat het kost spiermassa opbouwen, zelfs als dat betekent dat hij wekelijks anabolen moet injecteren.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.