NO CAP

NO CAP

Jonge reporter Camille Vanuxem legt de wereld van drugs, sugardating en mannelijke schoonheidsidealen bloot in het gloednieuwe onderzoeksprogramma 'NO CAP'.

Afleveringen

4 afleveringen

In Good Trip, Bad Trip gaat Camille undercover in de wereld van partydrugs. Drugs zijn van alle tijden, maar is Gen Z ook een drugsgeneratie? Camille gaat op onderzoek en gaat tot in de vroege uurtjes feesten om van dichtbij te zien wat drugs met je lichaam doen.
Hoe gemakkelijk is het om aan drugs te geraken? Camille trekt naar de Overpoort in Gent om dat uit te zoeken. In Nederland slikt ze onder supervisie MDMA, waarbij ze een psychologische sessie MDMA-therapie ondergaat.
Camille ontmoet een dealer die haar introduceert in de nieuwe designerdrug 'mefi'. Deze drug is ontzettend verslavend, zoals ook Louise vertelt. Louise is 15 jaar oud en heeft zelf te maken gehad met een ernstige verslaving. Camille brengt haar naar huis nadat ze een periode in de afkickkliniek heeft doorgebracht.
Camille heeft het vertrouwen van een dealer weten te winnen die haar laat zien hoe het er echt aan toegaat. Hij toont haar zijn voorraad en neemt haar mee op pad. Ze ontmoet ook Thibaut, die hard werkt aan zijn verslaving.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.