Paraíso

Paraíso

De 15-jarige meisjes Sandra, Malena en Eva verwijnen spoorloos na een bezoekje aan een discotheek. De broer van Sandra start zelf en onderzoek en samen met zijn vrienden ontdekt hij dat de meisjes werden ontvoerd door iets dat niet van deze wereld is.

Afleveringen

7 afleveringen

Drie maanden nadat zijn zus en haar twee vrienden zijn ontvoerd, gaan Javi en zijn vrienden op zoek naar hen. Ze volgen aanwijzingen die leiden naar een geheim dat begraven ligt onder de plaats van de misdaad: de Paraíso nachtclub.
Terwijl Álvaro in kritieke toestand verkeert, heeft Javi een angstaanjagende ontmoeting in het ziekenhuis. Bea moedigt Mario en Costa aan om hun zoektocht voort te zetten, terwijl de rest van de stad rouwt om de slachtoffers.
De lijkschouwer dringt er bij de bende op aan een portaal naar het hiernamaals te vinden voordat de ondoden hen naar een afschuwelijk ander rijk brengen.
Wanneer een riskant plan tot complicaties leidt, zorgen chaos en angst voor een breuk tussen de jongens. Ondertussen helpt Bea Olivia om de mysterieuze bezittingen van haar grootmoeder te doorgronden.
Nadat hij een geest achterna is gegaan voor informatie over de locatie van de meisjes, probeert Javi zijn vader in de juiste richting te leiden.
Terwijl de ondoden een zondebok gebruiken om iedereen op een dwaalspoor te brengen, beginnen zowel Costa als de bende de waarheid te achterhalen.
De laatste strijd tegen de ondoden is aangebroken, en de bende zal niets uit de weg gaan om een einde te maken aan hun terreurbewind.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.