Eden

Eden

Wanneer Scouts beste vriendin Hedwig verdwijnt na een nacht vol drank en drugs, wordt een verwoestende keten van gebeurtenissen in gang gezet.

Afleveringen

8 afleveringen

Wanneer Scout Lewis na haar buitenlandse studie naar huis terugkeert, schrikt ze van de veranderingen bij haar beste vriendin Hedwig. Er volgt een nacht vol drugs waarin Scout tekeer gaat tegen Hedwigs nieuwe, duistere leven.
Wanneer Scout na twee dagen vermist te zijn wordt ontdekt, is ze vastbesloten Hedwig te vinden. Maar tot haar eigen verbazing wordt ze zelf verdacht.
Terwijl de zoektocht naar Hedwig voortduurt, duikt wegkwijnende filmster Andy Dolan op als een vreemde en cruciale speler in haar verdwijning.
Terwijl de druk op de Edense politie om Hedwig Shelley te vinden toeneemt, wordt het vuur nog verder opgestookt door de moord op een plaatselijke drugsdealer. Chef Gracie begint zijn kalmte te verliezen, terwijl zijn vreselijkste geheim naar boven dreigt te borrelen.
Op zoek naar antwoorden ontmoet Scout een bondgenoot van Hedwig die haar vertelt over de droom die hij en Hedwig deelden om een nieuw leven te beginnen, en hoe die droom ontspoorde door de ware spil achter Edens drugshandel.
Als details over Hedwigs jeugd worden onthuld, duikt Scout dieper in het leven dat haar vriendin heeft geleefd. In een nacht vol ontdekkingen en romantiek, vertelt Scout wat ze weet aan de verkeerde mensen - met verschrikkelijke gevolgen.
Nu zijn corrupte operatie uit elkaar valt, probeert Drysdale zijn losse eindjes in orde te brengen, op jacht naar Cam en de geheimen die hij heeft. Ondertussen achtervolgt Saranya een ongrijpbare Katz om antwoorden te krijgen en Scout te beschermen tegen kwaad.
Onthutst door de tragedie, maar niet bereid te aanvaarden wat de stad heeft aanvaard, kruipt Scout in het hoofd van Hedwig om de waarheid te achterhalen en een beetje troost te vinden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.