Penance

Penance

Verlies, lust en leugens vormen de rode draad in deze psychologische thrillerserie waarin het leven van een rouwende familie op z'n kop wordt gezet door de komst van een charismatische jongeman.

Afleveringen

3 afleveringen

Na het verlies van hun zoon Rob staat het huwelijk van Rosalie en Luke Douglas op barsten. En ook dochter Maddie heeft het moeilijk om de draad van haar leven weer op te pakken. Op de rouwbegeleiding maken Rosalie en Maddie kennis met de charmante Jed. Dankzij hem krijgen moeder en dochter opnieuw hoop op een mooie toekomst, maar is Jed wel zo oprecht als hij laat uitschijnen?
Rosalie probeert haar gevoelens voor Jed onder controle te houden. Luke maakt het haar onbewust moeilijk wanneer hij voorstelt dat Jed bij haar en Maddie intrekt terwijl hij in Schotland is. Tom vertrouwt Jed niet en besluit zijn verleden uit te spitten.
Terwijl Rosalie hem op afstand probeert te houden, komt de duistere kant van Jed steeds meer naar boven. In zijn geboorteplaats doet ze enkele verontrustende ontdekkingen. Fay en Maddie wachten ondertussen vol spanning op nieuws over Tom.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.