Police: Hour of Duty

Police: Hour of Duty

Van drugszaken tot vermiste kinderen en meldingen van huiselijk geweld... tussen 9u en 10u 's avonds verwerkt de politie van het Britse Derbyshire het grootste aantal oproepen.

Afleveringen

4 afleveringen

De politie ontvangt een oproep van een vrouw die beweert 40 pillen te hebben geslikt. Ze heeft dringend hulp nodig. Andere agenten houden zich ondertussen bezig met drie verdachten die eerder die dag gearresteerd werden op verdenking van het dealen van drugs. Zullen ze genoeg bewijsmateriaal kunnen verzamelen zodat het parket hun aanhouding verlengt?
Na drie maanden loopt het onderzoek naar een lokale misdaadorganisatie op z'n einde wanneer de politie een verdachte kan inrekenen. Ondertussen loopt er ook een oproep binnen over een tienjarige jongen die van huis is weggelopen. Twaalf agenten schuimen meteen alle straten van Derbyshire af in de hoop de jongen terug te vinden.
Het is nog maar iets na 21.00 uur wanneer de agenten opgeroepen worden voor een man die werd aangevallen in een beruchte pub. Niemand van de aanwezigen is echter bereid om te getuigen over wat er zich heeft afgespeeld. De agenten moeten bijgevolg aan de slag met camerabeelden. Enkele andere agenten houden zich ondertussen bezig met een zaak van huiselijk geweld.
De politie ontvangt een oproep over een man die de avond voordien niet is thuisgekomen en ondertussen 24u vermist is. Zijn partner maakt zich ernstig zorgen. Kunnen de agenten de man lokaliseren? Enkel inspecteurs voeren ondertussen onderzoek naar een man van wie vermoed wordt dat hij een 14-jarige jongen lastigvalt. De verdachte weigert mee te werken.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.