Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

15 afleveringen

In Nottingham zetten agenten de achtervolging in op een man die op de lijst van gezochte personen staat. Katie en de rest van het team moeten in een woning op zoek naar een illegaal wapen.
Een wilde achtervolging eindigt wanneer de bestuurder van de vluchtauto de controle over zijn voertuig verliest. In de stad treffen agenten een autokoffer vol marihuana aan. In de woning van de man doen ze vervolgens nog een verrassende ontdekking.
Een vluchtende chauffeur probeert Ky Kirk te slim af te zijn met zijn sliptechnieken. Een wilde achtervolging kent een tragische afloop. Ken en Adam controleren een man die stiekem foto's van hen trachtte te nemen.
De inzittenden van een verdachte Fiesta vluchten te voet weg, maar speurhond Morse komt hen al gauw op het spoor. In Newark achtervolgen Paul Charlesworth en Rich Elliot een quadbestuurder die enkele stoplichten heeft genegeerd.
De achtervolging van een gestolen Renault eindigt abrupt wanneer de bestuurder de controle over het voertuig verliest en tegen een lantaarnpaal aan knalt. In Aspley vallen agenten binnen in een pand waar vermoedelijk cannabis geteeld wordt.
Dan Machin en Jim Campin speuren een dronken bestuurder op van wie vermoed wordt dat hij een mes op zak heeft. Wanneer de man Jim wil aanvallen, zet Dan de grove middelen in om hem te stoppen. Een motorbende komt amok maken in Nottingham.
In Mansfield gaat Phil Broughton undercover om een man te traceren die recentelijk werd toegevoegd aan de mostwantedlijst. Lisa en Jim houden een verdacht voertuig tegen nabij het station van Nottingham.
De arrestatie van een vermoedelijke drugsdealer verloopt allesbehalve vlot en de agenten moeten zelfs pepperspray gebruiken om de man in de boeien te kunnen slaan. Een van de agenten houdt er zelfs een bloedneus en een hoofdwonde aan over. Mozza en Jonny houden een chauffeur tegen die stevig in het glas heeft gekeken.
Dan probeert een Vauxhall Meriva tot stilstand te brengen door een botsing uit te lokken, maar dat blijkt niet voldoende om de chauffeur te stoppen.
Coups en zijn hond Rambo maken samen met agenten uit Derbyshire en Leicester jacht op een bende die goederen uit vrachtwagens steelt. Een ander team wordt opgeroepen voor een schietpartij. De gemoederen lopen hoog op.
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant zet. In Mansfield voeren agenten een drugstest uit bij twee feestende vrienden.
Paul en Lewis maken jacht op drie tieners die een winkeleigenaar bedreigd zouden hebben met een geweer. In Stapleford worden Jen en haar hond Quantum opgeroepen voor een inbraak in een school.
Politiehond Quantum spoort een winkeldief op en Morse zet zijn tanden in een voortvluchtige chauffeur. In Nottinghamshire vallen agenten binnen in panden die mogelijks gelinkt kunnen worden aan de nieuwe drug mamba, die al enkele slachtoffers heeft gemaakt.
Jim en Lewis achtervolgen een Citroën Picasso die de politie deze week al drie keer te slim af was. De inzittenden zetten het op een lopen wanneer hun voertuig tegen een boom aan knalt. Kan Quantum hen opsporen? Kingo en Chantelle worden opgeroepen voor een steekpartij in een residentiële wijk. Het slachtoffer heeft dringend medische bijstand nodig.
De agenten staan weer voor enkele spannende interventies.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.