Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

14 afleveringen

De agenten staan voor een van hun snelste achtervolgingen ooit wanneer een motor aan bijna 300 km/u over de Britse wegen scheurt.
De agenten stoppen een taxi omdat ze vermoeden dat de bestuurder een lading cannabis vervoert die hem niet alleen een veroordeling voor drugsbezit kan opleveren, maar ook eentje voor drugshandel.
Wanneer agenten Dan en Jules een auto met onleesbare nummerplaten aan de kant willen zetten, gaat de bestuurder er aan 160 km/u vandoor. Vervolgens gaat de man hard op de rem staan, maakt een U-turn en rijdt in tegengestelde richting verder op de A46.
Een routinecontrole dreigt uit de hand te lopen wanneer enkele agressieve motorrijders opdagen. Maar wie laatst lacht, best lacht. In Nottingham houden agenten Sayer en Robinson een vermoedelijke drugsdealer tegen.
Bij een inval in een huis treffen agenten een arsenaal aan wapens aan en vinden ze ook een grote cannabisoogst. Verder zitten de agenten een snelle Audi met vier jonge inzittenden op de hielen.
Het is Halloween en de agenten zitten een spookachtige 4x4 achterna waarvan de bestuurder verdacht wordt van brandstofdiefstal. Op de A1 zetten agenten de achtervolging in op een vrachtwagen die met een 18 ton zware lading aan hoge snelheid over de weg scheurt.
Bij een inval in het huis van een vermoedelijke drugsdealer treffen de agenten in eerste instantie niets verdachts aan, tot ze drie zakken heroïne in de tuin van de buurman spotten. Een gezochte man wordt in de boeien geslagen.
Agent Spence gaat tot het uiterste om een voortvluchtige man op te pakken, maar komt zelf niet ongeschonden uit de strijd. Een ander team reageert op een oproep over een mogelijke schietpartij in de buitenwijken van Nottinghamshire. En een vermoedelijke drugsdealer wordt voor dag en dauw uit bed gelicht.
Agent Dan komt een gestolen wagen op het spoor. Na een turbulente achtervolging besluiten de vier inzittenden het op een lopen te zetten. Tijdens een surveillanceopdracht spotten Gav en Neil een dronken bestuurder.
Macca achtervolgt een gestolen Ford. De twee inzittenden zetten het uiteindelijk op een lopen, maar Macca is niet van plan om hen te laten ontsnappen. Rich en Ash moeten op zoek naar een man die mogelijks gewapend is.
Twee mannen in een busje laten een spoor van vernieling achter zich wanneer de politie hen op de hielen zit. Twee agenten raken hierbij gewond. Wanneer een gevecht op Mansfield Road uit de hand dreigt te lopen, komt agent Campin tussenbeide.
Agenten zitten twee verdachten in een wagen met valse nummerplaten achterna. Ze krijgen versterking van de politiehelikopter wanneer een spijkermat niet voldoende blijkt om het duo een halt toe te roepen en de twee het op een lopen zetten in een maïsveld. In Arnold houden Jon en Jules een bestuurder tegen die de toegestane alcohollimiet duidelijk overschreden heeft.
Agenten Gave en Neil zitten een zilveren busje en een witte Toyota achterna die vermoedelijk betrokken waren bij een overval op een autoverhuurbedrijf. De bestuurder van het busje heeft al gauw door dat zijn liedje is uitgezongen en enkele kilometers verderop weten agenten uit Derbyshire ook de andere bestuurder te onderscheppen. De man blijkt zwaargewond te zijn aan de borststreek.
Agenten houden een man in het oog die doodsbedreigingen heeft geuit en mogelijks in het bezit is van een mes. Hun dekmantel wordt echter onthuld door een onoplettende bestuurder die hun wagen aanrijdt, waarna de verdachte ervandoor gaat.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.