Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

13 afleveringen

Wanneer een chauffeur op de vlucht slaat, zetten de agenten van Nottinghamshire de achtervolging in. Maar niets lijkt de vluchtende bestuurder tegen te kunnen houden. Jim Carrington en zijn team maken ondertussen jacht op een Audi met valse nummerplaten.
De bestuurder van een sportwagen maakt het bont op de plattelandswegen van Nottinghamshire. Wanneer de chauffeur zich richting stad begeeft, is het aan Gav en Macca om hem een halt toe te roepen. Daarnaast betrappen Jon Lee en Macca een winkeldief op heterdaad.
De bestuurder van een Ford Focus zet het op een lopen wanneer Lewis en Rich hem willen controleren. Politiehond Quantum komt hem echter al gauw op het spoor. De chauffeur van een Fiat blijkt drugs op zak te hebben. Een drugtest verloopt niet zoals gehoopt.
Er lopen meldingen binnen over diefstallen aan een tankstation in Trowell. Jim en Lewis gaan een kijkje nemen. Jon en Dan onderzoeken een geval van verkeersagressie, waarbij de dader iemand bedreigd heeft met een bijl.
Een interceptieteam reageert op een oproep over mogelijke plunderaars nabij een tankstation in Trowell.
Jen en haar hond Quantum bieden ondersteuning bij een drugsinval in een leegstaande pub. Wanneer een van de verdachten het op een lopen zet, zet Quantum de achtervolging in.
In Arnold, Nottinghamshire, achtervolgt het interceptieteam een Golf. De bestuurder zet het na een tijdje op een lopen, waarna agent Elliott af te rekenen krijgt met de boze passagiers. In West Bridgeford houden Rob en Ian een dronken bestuurder tegen. In Sherwood trekt een motorrijder een verkeerde conclusie, met alle gevolgen van dien.
Een interceptieteam achtervolgt de bestuurder van een wit busje die zich duidelijk niets aantrekt van snelheidslimieten. Na een klapband vervolgt de man zijn weg nog even op drie wielen, maar besluit het uiteindelijk op een lopen te zetten. Politiehond Quantum zit hem echter al gauw op de hielen.
Agent Lee Frith krijgt bijstand tijdens de achtervolging van een Peugeot die aan hoge snelheid door het stadscentrum raast. Een aanrijding lijkt onvermijdelijk. Agent Gav fouilleert een vermoedelijke drugsdealer.
Een Clio vliegt uit de bocht, waarna twee van de vier inzittenden het op een lopen zetten. Rob en Dan vallen in de vroege uurtjes binnen in een woning waarrond een vreemde geur werd waargenomen. In het pand treffen ze metershoge marihuanaplanten aan.
De bestuurder van een bestelwagen rijdt zichzelf vast in een doodlopende straat en zet het vervolgens op een lopen. Politiehond Yogi komt de man echter al gauw op het spoor. Een dronken bestuurder blijft volhouden dat hij niet gedronken heeft. In Newark houden agenten Phil en Pearce de bestuurder van een bestelwagen tegen die te snel reed. De man blijkt over een kort lontje te beschikken.
Twee teams gaan op zoek naar een man die nabij een woonwijk gespot werd met een groot mes. Mozza en Charlotte achtervolgen de bestuurder van een gestolen VW Golf. De behendige jongeman slaagt erin om de agenten van zich af te schudden.
Op Saint Patrick's Day, de Ierse nationale feestdag, wordt er vaak stevig doorgedronken, met heel wat vechtpartijen en dronken bestuurders tot gevolg. En dat is vandaag niet anders.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.