Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

15 afleveringen

Een gewapende man zorgt voor onrust. Rob en Dan zetten ondertussen de achtervolging in op een voortvluchtige chauffeur. In een parkeergarage leggen Phil en Spencer beslag op een onverzekerd voertuig.
Phil Broughton achtervolgt de bestuurder van een Ford nadat deze weigerde te stoppen voor een controle. Lisa en Lewis worden opgeroepen nadat een burger melding gaf van geweerschoten in de buurt van het kanaal.
Lisa en Bruce achtervolgen een BMW die niet verzekerd is en waarvoor geen taxen meer werden betaald. Sergeant Brian Blackmore en zijn team vallen 's ochtends vroeg binnen bij een vermoedelijke drugsdealer.
Rob en Spence haasten zich naar een zwaar geval van huiselijk geweld waarbij een man zijn vriendin heeft aangevallen met een mes. Bij aankomst blijkt de vrouw al onderweg naar het ziekenhuis te zijn. De dader heeft zich verschanst in de woning en lijkt niet meteen van plan om zich over te geven.
Gav Hall en Dan Mottishaw achtervolgen een vermoedelijke drugsdealer. De medische kennis van Jim Campin en Dan Machin wordt op de proef gesteld wanneer ze opgeroepen worden voor een straatgevecht waarbij wapens aan te pas kwamen.
Tijdens een controle zet een man het op een lopen, maar dat is buiten de snelle Rob gerekend. In Mansfield houden Spencer en Rob een man tegen van wie vermoed wordt dat hij een mes op zak heeft en die ermee gedreigd heeft zijn eigen moeder neer te steken.
Het net sluit zich rond een gezochte man wanneer hij het opnieuw te bont maakt in een pub. Zullen de agenten hem deze keer in de boeien kunnen slaan? Phil arresteert ondertussen vier Albanezen die hoogstwaarschijnlijk illegaal in het land verblijven.
De agenten vallen binnen bij een vermoedelijke drugsdealer en doen er een verrassende ontdekking. En ook in Nottingham arresteren de agenten een drugsdealer die op heterdaad betrapt werd en cocaïne en heroïne in zijn bezit heeft. In Kirby vermoedt Phil Broughton dat een bestuurder onder invloed is. Zijn vermoeden wordt bevestigd wanneer een test uitwijst dat de man onder invloed is van cannabis.
Jen en haar hond Quantum speuren in het donker naar een gevaarlijke verdachte die er niet voor terugdeinst om agenten aan te vallen. Tijdens een antidrugsoperatie wordt in een verlaten magazijn een grote lading drugs gevonden.
In Nottingham achtervolgen de agenten een man die zijn contactverbod heeft verbroken. Telkens opnieuw slaagt de man erin om de spijkermat van Bruce Arnold te ontwijken. Zullen ze hem met de Skoda een halt toe kunnen roepen? Lee en Ky arresteren een man die dronken én zonder schoenen achter het stuur is gekropen.
Ky en Lee achtervolgen een gestolen Renault. Wanneer de bestuurder de controle over het voertuig verliest en tegen een paal aan knalt, zet hij het op een lopen. De man wordt al gauw getraceerd, maar het afnemen van een ademtest verloopt niet zoals verwacht. In Aspley vallen agenten binnen bij een vermoedelijke cannabisplantage.
In Bulwell achtervolgen agenten twee verdachten van een overval die vermoedelijk gewapend zijn. Bruce Arnold en Chalkie worden opgeroepen om de spijkermat te gebruiken voor een bestuurder die in Lincolnshire weigerde te stoppen voor de politie.
Wanneer een man ermee dreigt zijn ex en haar paard neer te steken, proberen Mark en zijn hond Morse de man op te sporen. Jim Campin en Ky Kirk houden een Mondeo met valse nummerplaat tegen.
In Sherwood worden Justin en Nikki opgeroepen voor een zwaar ongeluk waarbij een auto en twee motorrijders betrokken zijn. Dan komt een autodief op het spoor.
Lisa en Jim achtervolgen de bestuurder van een 4x4, maar de modderige wegen in landelijk Nottinghamshire maken het hen niet gemakkelijk. Een winkeldief wordt op heterdaad betrapt. Een routinecontrole leidt de agenten tot de ontdekking van een garage vol marihuana.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.