Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

15 afleveringen

Dit zestiende seizoen start met een van de meest spectaculaire achtervolgingen ooit. Acht politieauto's en een helikopter maken jacht op een snelle Porsche Cayenne die chaos op de weg veroorzaakt. Ben Pearson en Ben Barraclough reageren op een oproep van een auto-ongeluk, waarbij een van de voertuigen op z'n dak is beland.
De agenten maken jacht op twee mannen die gewapend zijn met machetes en een jachtgeweer. Wanneer het duo zich in de bossen schuilhoudt, wordt er een beroep gedaan op Duncan Matthews en zijn hond om het zoekgebied te bepalen. Sergeant Sophie Hawkswell achtervolgt twee vermoedelijke inbrekers.
Een verdachte slaat interceptor Steve Oliver in het gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat er vervolgens vandoor. Steve heeft medische bijstand nodig. Carl 'Charlie' Farley en Paul Richardson zitten ondertussen een bestuurder van een Corsa achterna die betrapt werd op het stelen van brandstof.
Tijdens een achtervolging scheuren interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley. Ze blijven echter met lege handen achter. In het noorden van Yorkshire bieden Chris 'Spenner' Spencer en Kevin Shaw assistentie bij een voertuig dat vermoedelijk gestolen werd bij een inbraak.
Spenner en nieuweling Phoebe achtervolgen een automobilist die het gaspedaal stevig ingedrukt houdt en de agenten probeert af te schepen. Tijdens de arrestatie blijkt de man noch een rijbewijs noch een verzekering te hebben. Bovendien vinden de agenten een boksbeugel in zijn voertuig.
Ben Pearson achtervolgt een tiener in een gestolen Golf die aan meer dan 160 km/u over de wegen scheurt. Een spijkermat moet de jongeman een halt toeroepen. Agenten vallen een woning binnen waar vermoedelijk drugs verhandeld worden. Binnen treffen ze een cannabisplantage aan.
Mick McGowan en zijn speciale eenheid vallen binnen in twee appartementen. De bewoners worden verdacht van de productie en verkoop van de 'zombiedrug' Spice. Gavin Pearson en Dave Robson krijgen af te rekenen met een mondige motorrijdster die weigert om een drugtest af te leggen.
Zet je schrap voor een achtervolging die zo uit een Hollywoodfilm lijkt te komen. Een man die betrokken was bij een ongeval slaat op de vlucht in een oude ambulance, die uiteindelijk op een spoorweg belandt.
Een roekeloze automobilist probeert agent Steve Suggitt van zich af te schudden, maar dat is buiten de helikopter gerekend. Warren Pickard achtervolgt een gestolen Leon. Wanneer de bestuurder het op een lopen zet, is het aan rookie Kaine om de man te pakken te krijgen.
De politie in Huddersfield achtervolgt een man in een wit busje. Na over de stoep te zijn gereden, dwars over kruispunten te zijn geracet en drempels compleet genegeerd te hebben, crasht het busje tegen een geparkeerde auto. Bob Hoyle en Dan Bell moeten pepperspray gebruiken om een man in te tomen die weigert om handboeien aan te doen.
De interceptieteams zitten twee verschillende vluchtauto's achterna en hanteren daarbij twee verschillende tactieken. Eerst moeten ze meer mankracht zien te verzamelen om de roekeloze bestuurder van een 4x4 te stoppen. Vervolgens maken ze handig gebruik van een gps-tracker om een VW Golf op te sporen.
Kev Shaw en Chris 'Spenner' Spencer zitten een automobilist achterna die zo dronken is dat hij zijn voertuig amper op de weg kan houden, met dramatische gevolgen. Tony Rouse treft langs de kant van de weg een naakte man aan.
Agenten Dan Robson en Tom Powell hebben hun handen meer dan vol om een automobilist een halt toe te roepen die vier keer de toegestane snelheid rijdt. En ook de man in de boeien slaan, blijkt geen gemakkelijke opdracht.
De politie maakt jacht op een dievenbende die bij enkele inbraken de sleutels van verschillende luxewagens heeft gestolen. Kev Shaw wordt opgeroepen voor een aanrijding tussen een auto en een motor.
Hondenbegeleider Duncan Matthews en het arrestatieteam krijgen af te rekenen met enkele dealers die mogelijks gewapend zijn. Duitse herder Tia vindt meer dan waar het team op gerekend had. Steve Oliver rekent ondertussen af met twee tieners. Eén ervan reed een gestolen wagen in de prak en de andere raakte betrokken bij een vechtpartij.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.