Police Interceptors

Police Interceptors

Van snelheidsduivels tot spookrijders en dronken bestuurders... wie zich niet aan de verkeersregels houdt, mag zich verwachten aan een interventie van de Britse verkeerspolitie.

15 afleveringen

Chris 'Spenner' Spencer en nieuweling Vicky Arundale achtervolgen een Audi die door Bradford scheurt. In Wakefield zitten hondengeleider Duncan Matthews en politiehond Tia een verdacht busje op de hielen.
Carl 'Charlie' Farley en Paul Richardson achtervolgen een bestuurder die niet wil stoppen. Chris 'Spenner' Spencer en Paul 'Buckers' Buckley zijn op zoek naar een gestolen auto.
Nick Priestley en Bob Hoyle spotten een busje met valse nummerplaten en wanneer de bestuurder ervandoor gaat, zetten ze de achtervolging in. Sophie 'Big Dog' Hawkswell en Adie Fickling zijn op zoek naar een man die wordt gezocht in verband met meerdere aanrandingen.
Kev en Spenner sporen een bestuurder op die is doorgereden na een aanrijding. Duncan Mathews krijgt te maken met de zoveelste dronken bestuurder.
Nick Good en nieuweling Joe Wareing achtervolgen samen met andere eenheden een offroad motorfiets. Steve Suggitt voegt zich bij een nachtelijke achtervolging waarbij de twee verdachten de auto uiteindelijk dumpen en hun vlucht te voet verderzetten.
De agenten rammen een bestelbusje dat in de verkeerde richting rijdt op de M62. Ondertussen neemt een eenheid meer dan 200.000 pond aan zwart geld in beslag. Al dat geld gaat rechtstreeks naar het koningshuis.
In Leeds rijdt een gehavende Vauxhall Corsa op de stoep, door het rode licht en aan de verkeerde kant van de weg. Duncan en de Duitse herder Tia assisteren de gewapende eenheid bij een dubbele nachtelijke arrestatie in Huddersfield.
Na een mislukte overval komt de vluchtauto van enkele criminelen in aanrijding met een politiewagen. De verdachten dumpen het voertuig en slaan op de vlucht, maar samen met de helikopter weet Chris Bastow hen te lokaliseren en in te rekenen. Het team arresteert een dealer die achteraan in zijn auto drugs had verstopt.
Ben Pearson en Steve Riley achtervolgen een gevaarlijke bestuurder in Bradford, die praktisch alle regels aan zijn laars lapt. Bobo en Beth gaan op zoek naar een bestuurder die na een ongeluk is doorgereden terwijl de motorrijder nog op de weg lag.
Duncan Mathews en hond Tia betrappen een overvaller op heterdaad. Een man die na een zware nacht in zijn auto ligt te slapen, wordt wakker geschud door Gav Pearson.
Bob Hoyle achtervolgt een zilveren Ford Ka en de bestuurder lijkt zich niet zomaar gewonnen te willen geven. De inzittenden vluchten uiteindelijk, maar misschien kunnen Claire en Jamie wel helpen om ze op te sporen. Harry Jeffrey zet ondertussen te voet de achtervolging in op een drugsdealer.
De agenten verzamelen om een autodief in Wakefield te vatten. De chauffeur ramt tijdens zijn vlucht een benzinestation en wat volgt is een hallucinante achtervolging. Harry Jeffrey en Stef Lajszczuk kunnen hun geluk niet op wanneer twee drugsdealers zich vlak voor hun undercoverauto parkeren.
De agenten achtervolgen de bestuurder van een VW Golf die aan 145 kilometer per uur over de wegen van Bradford scheurt. Ondertussen wordt iemand op leeftijd slachtoffer van een hit-and-run in Liversedge. Gelukkig slaagt Warren Pickard erin om de dader op te sporen.
Nick en James komen in actie wanneer andere agenten een noodoproep uitsturen. Elders achtervolgen agenten een Renault Captur, die de straten onveilig maakt.
Na een melding over diefstal bij enkele vrachtwagens coördineren Dave en Warren een controle op de snelweg. Steve en hondengeleider Macy onderzoeken meldingen van vermoedelijke plunderaars.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.