Slisse & Cesar

Slisse & Cesar

Komische serie met Walter Rits en Walter Smits waarin de vriendschap tussen verzekeringsmakelaar Slisse en de ietwat simpele Cesar centraal staat.

Afleveringen

26 afleveringen

Valerie leert Jan walsen. Twee brutale figuren kloppen aan en maken zich meester over de aanwezigen. Waar blijven echter Slisse, Cesar en Rik?
Valerie heeft vlinders in de buik en dat speelt haar parten in het huishouden. Iedereen vindt dat het zo niet verder kan, want Valerie zal regelrecht in haar ongeluk lopen.
Melanie en Slisse zijn vandaag 24 jaar getrouwd. Zij is ervan overtuigd dat haar familie dit vergeten is, maar in het grootste geheim worden er volop plannen gesmeed.
Tijdens een razzia in de stad heeft de politie Rik gearresteerd. Melanie en Slisse zijn woedend en eisen een verklaring van hun zoon.
Slisse schept altijd op over zijn kwaliteiten als verzekeringsagent. Vandaag moet hij bewijzen wat hij waard is, want Tinneke en Joe hebben zijn hulp nodig.
De auto van Slisse is total loss verklaard. De fietsen worden van stal gehaald, maar dat gaat niet van een leien dakje. Misschien moet er toch naar een nieuwe wagen worden uitgekeken.
Slisse heeft de onhebbelijke gewoonte om grappen uit te halen. Jan en Rik besluiten hem een loer te draaien en begraven in de tuin een zilveren potje. Hopelijk denken Slisse en Cesar dat ze een schat gevonden hebben.
Omdat Slisse al twintig jaar als verzekeringsmakelaar werkt, mag hij van het hoofdkantoor zeven reizen naar de Dominicaanse Republiek verloten onder zijn klanten. Om te winnen, moeten ze een vraag beantwoorden waarop alleen Slisse het antwoord kent. Het gezin van de verzekeringsagent wil zelf de reizen winnen.
Tinneke en Joe gaan niet mee op reis. Slisse heeft er alles voor over om zijn koffers niet te moeten pakken.
Slisse, Cesar, Melanie, Jan, Rik, Valerie en de facteur vertrekken naar de Dominicaanse Republiek.
Slisse en Cesar spoelen aan op een verlaten eiland in de Caraïben. Ondertussen geeft Melanie het duo als vermist op bij de autoriteiten.
Tinneke en Joe vieren hun eerste huwelijksverjaardag. Melanie wil hen verrassen met een ontbijt. Cesar vergezelt Slisse naar Luxemburg, waar de verzekeringsmakelaar een seminarie zal bijwonen.
De facteur moet in het bejaardentehuis een animatiedag organiseren en rekent op de medewerking van Slisse en Cesar. Slisse gaat akkoord, op voorwaarde dat Melanie niets te weten komt.
Cesar vreest voor zijn leven omdat hij de kroongetuige is van een bankoverval. Hij wil onderduiken bij Slisse, maar voor Melanie is dat uitgesloten.
Rik, Cesar en Valerie worden betrapt op zwartwerk. Rik heeft twee vriendinnetjes. De meisjes besluiten hem te bezoeken en bellen tegelijkertijd aan. Hoe moet hij zich hier uitpraten?
Melanie gaat verdacht veel naar de kapper en Tinneke krijgt al een paar ochtenden een lift van een mannelijke collega. Hebben ze allebei een minnaar? Slisse en Joe willen weten wat er aan de hand is en stellen een onderzoek in.
Melanie wil een juwelendemonstratie geven en nodigt enkele vriendinnen uit. Slisse en Cesar maken van de gelegenheid gebruik om te gaan vissen. Met al die vrouwen in huis zullen ze toch maar in de weg lopen.
Melanie ziet de nieuwe vriendin van Rik niet zitten. Valerie laat zich door een stationsromannetje inspireren tijdens haar zoektocht naar een man.
Een overleden familielid van Melanie blijkt een testament te hebben nagelaten. Zal Melanie een fortuin erven?
Slisse wil zijn klantenbestand uitbreiden en besluit reclame te maken. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig.
Slisse ziet door de verrekijker dat zijn buurvrouw topless ligt te zonnen. Dat nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Melanie wil enkele vriendinnen uitnodigen.
Slisse heeft een verrassing. Melanie is er zeker van dat de surprise alleen voor haar is, want het is immers moederdag.
De facteur moedigt Slisse en Cesar aan om zich aan te sluiten bij de plaatselijke fanfare, al was het maar om op Sint Cecilia mee te feesten.
Melanie heeft een boete voor overdreven snelheid ontvangen. Rik en zijn collega's betogen en Rik moet in het zakje blazen. Slisse heeft voor het eerst in zijn leven geluk bij de tombola.
Slisse gaat samen met Cesar en diens twee vriendinnen iets drinken op een terrasje. Melanie ziet hen toevallig en neemt wraak door met een jonge facteur naar de bioscoop te gaan.
Slisse krijgt een videofoon op proef. Om tijd uit te sparen wordt er een intercom in de kamers geplaatst. De facteur volgt een cursus bewegingsleer bij de post.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.