Succession

Succession

Welkom in de wereld van de familie Roy. Logan Roy bezit het grootste media-imperium ter wereld. Een imperium dat zijn kinderen maar al te graag in handen willen krijgen. De reeks won 13 Emmy's, waaronder voor Beste Dramaserie.

Afleveringen

10 afleveringen

De familie van mediamagnaat Logan Roy verwacht dat hij zijn pensioen zal aankondigen. Ze zijn dan ook geschokt wanneer hij meldt dat hij dat niet van plan is.
De arbeidsongeschiktheid van Logan zorgt voor een felle discussie tussen zijn kinderen en Greg moet enkele belangrijke items uit het Roy-appartement bemachtigen.
Kendall wordt geconfronteerd met een crisis en het gaat niet goed met de aandelen van Waystar.
Shiv probeert de politieke toekomst van een klant te beschermen, Kendall werkt aan een speech en Logan keert terug.
Kendall wil stappen ondernemen tegen de plannen van zijn vader en Greg rijdt met zijn grootvader van Canada naar New York.
De stemming tegen de plannen van Logan naderen met rasse schreden, Logan heeft een meeting met de president en Shiv overweegt haar opties.
Logan wil zijn publiek imago terug opkrikken via een therapiesessie met de hele familie. Kendalls nuchterheid wordt op de proef gesteld.
Tom beleeft een noemenswaardig vrijgezellenfeest, Kendall heeft een nieuwe opportuniteit op het oog en Roman staat op het punt om een deal te sluiten.
De Roys komen samen voor het huwelijk van Shiv en Tom. De kinderen worden herenigd met hun moeder.
Seizoensfinale. Logan en zijn team wapenen zich tegen geruchten, Kendall zoekt een uitlaat en Tom laat een gast verwijderen van zijn huwelijksfeest.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.