Succession

Succession

Welkom in de wereld van de familie Roy. Logan Roy bezit het grootste media-imperium ter wereld. Een imperium dat zijn kinderen maar al te graag in handen willen krijgen. De reeks won 13 Emmy's, waaronder voor Beste Dramaserie.

Afleveringen

9 afleveringen

Na de schokkende persconferentie van Kendall probeert Logan de meubelen te redden en zoekt Kendall naar een veilig onderkomen.
Kendall probeert zijn broers en zus aan zijn kant te krijgen. Greg vraagt hulp aan Ewan.
Logan zit in de problemen en stelt een arsenaal samen, Tom doet een aanbod dat zijn leven kan veranderen en Kendall vertoont obsessief gedrag.
Logan en Kendall zitten samen met Josh, een belangrijke investeerder die zich zorgen maakt over het conflict tussen vader en zoon.
Kendall en het Waystar-team moeten de handen in elkaar slaan tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersmeeting. De gezondheid van Logan gooit roet in het eten.
Logan en zijn team trekken naar Viriginal voor een politieke bijeenkomst. Roman ontdekt verrassend nieuws over zijn moeder.
Kendall viert zijn verjaardag op grootse wijze. Shiv en Roman proberen op het feestje een meeting te regelen met de tech-mogol Lukas Mattson.
De Roys trekken naar Toscane voor het trouwfeest van Caroline. Daar beleven ze een stressvolle dag door enkele tweets van Lukas Mattson. Logan en Kendall ontmoeten elkaar tijdens een etentje.
Mattson heeft een specifieke visie op de hele zaak, wat ervoor zorgt dat Shiv en Roman aan damage control moeten doen en Logan zijn opties moet afwegen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.