Superstaar

Superstaar

Stand-upcomedian Gunter Lamoot duikt het VTM-archief in en voorziet bestaande filmpjes van ludiek knip- en plakwerk.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Adolf Hitler uit zich als Regi-fan in de rubriek 'Verrückte Idioten' en we ontmoeten een letterlijk van de pot gerukte Pieter Van In. Ook de castleden van 'Familie' en 'Zone Stad' én Eddy Wally ontsnappen niet aan de ludieke voice- en soundlift die Gunter Lamoot voor hen in petto heeft.

Aflevering 2

Deze keer mag opnieuw één van de groten der aarde het publiek vermaken met een goed vertelde mop. Het is de beurt aan Martin Luther King. Ook Piet Huysentruyt, Koen De Bouw, 'Vinger aan de Poot', 'Matroesjka's' en 'Zone Stad' passeren de revue.

Aflevering 3

In de rubriek 'Verrückte Idioten' verrassen de troepen Adolf voor zijn 50ste verjaardag. Ronald Reagan is dan weer de grapjas van dienst als 'Ronny de moppentapper'. Nonkel Jan uit 'Familie' wordt op de korrel genomen, terwijl zijn vrouw Linda niemand minder dan Admiral Freebee als patiënt op bezoek krijgt.

Aflevering 5

Aflevering 5 (seizoen 1) van het komisch programma waarin de onnavolgbare stand-up comedian Gunter Lamoot bestaande beelden een ludieke sound- en voicelift geeft.

Aflevering 6

Aflevering 6 (seizoen 1) van het komisch programma waarin de onnavolgbare stand-up comedian Gunter Lamoot bestaande beelden een ludieke sound- en voicelift geeft.

Aflevering 7

Aflevering 7 (seizoen 1) van het komisch programma waarin de onnavolgbare stand-up comedian Gunter Lamoot bestaande beelden een ludieke sound- en voicelift geeft.

Aflevering 8

Aflevering 8 (seizoen 1) van het komisch programma waarin de onnavolgbare stand-up comedian Gunter Lamoot bestaande beelden een ludieke sound- en voicelift geeft.

Aflevering 9

Hilarische nieuwjaarsspecial van het komische programma waarin Gunter Lamoot in het VTM-archief duikt en enkele programma's van een unieke sound- en voicelift voorziet.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.