The Drowning

The Drowning

Sinds ze haar zoon negen jaar geleden verloor, heeft Jodie haar leven weer opgebouwd. Wanneer ze Daniel in het oog krijgt, is ze ervan overtuigd dat ze haar vermiste zoon heeft gevonden.

Afleveringen

4 afleveringen

De vierjarige zoon van Jodie Walsh verdwijnt spoorloos tijdens een picknick aan de oever van een meer. De politie gaat uit van verdrinking, maar het lichaam van de jongen wordt nooit gevonden. Jaren later is Jodie onderweg naar een mogelijke nieuwe klant, wanneer ze plots haar zoon meent te herkennen in een tienerjongen die de bus opstapt.
Jodie probeert contact te leggen met Daniel, de jongen van wie ze vermoedt dat het haar vermiste zoon is, maar diens vader werkt niet mee. De nieuwe vrouw van haar ex doet een schokkende bekentenis. Het etentje ter gelegenheid van Toms verjaardag loopt uit de hand wanneer de familie van Jodie haar een verklaring wil laten ondertekenen. Jodie verzint een plan om toch dichter bij Daniel te geraken.
Jodie heeft Daniel kunnen overtuigen dat hij haar zoon is, en wil met hem het land uitvluchten. Daarvoor moet ze echter opnieuw een beroep doen op haar schimmige connecties, en dat komt haar duur te staan. Mark ruikt onraad en gaat achter Jodie aan. Ondertussen krijgt haar collega Yasmin steeds meer argwaan en begint haar familie te twijfelen aan de geestelijke gezondheid van Jodie.
Na de positieve DNA-test besluit Jodie Daniel voor te stellen aan haar familie. Maar iemand uit haar naaste omgeving blijkt een motief te hebben om koste wat het kost verborgen te houden wat er zich al die jaren geleden effectief heeft afgespeeld.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.