Our House

Our House

Een vrouw krijgt op een dag de schrik van haar leven: haar man is verdwenen en hun huis blijkt te zijn verkocht. Bewerking van het gelijknamige boek van Louise Candlish.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen in haar huis wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe wanneer ze haar man, met wie ze in een echtscheiding zit, niet kan bereiken. Bovendien weet ze ook niet waar haar twee kinderen zijn.

Aflevering 2

Fi is in de war door Brams betrokkenheid bij de verkoop van het huis. Ze probeert te bewijzen dat het huis nog steeds op haar naam staat en probeert intussen te achterhalen waar Bram is. Hij worstelt ondertussen met een groot schuldgevoel over wat er is gebeurd en besluit zijn zorgen te verdrinken. In het café ontmoet hij Wendy, die hem mee naar haar huis neemt.

Aflevering 3

Fi is er kapot van dat ze het huis kwijt is. Ze wil weten waar Bram is. Ze vraagt hulp aan Toby, haar nieuwe partner, maar die heeft zo zijn eigen geheimen. In het verleden maken Wendy en Mike Bram duidelijk dat hij geen kant meer op kan. Hij moet wel meegaan in hun plan om het huis te verkopen. In het heden gaat Fi op pad met enkele vrienden, onder wie Merle. Ze hebben een openhartig gesprek.

Aflevering 4

Fi ontdekt de waarheid omtrent de verkoop van het huis en ontdekt wie Toby werkelijk is. Hij dreigt er vervolgens mee haar en haar kinderen iets aan te doen als ze naar de politie stapt. Ondertussen is Bram zijn afpersers te slim af geweest en is hij gevlucht met het geld van de verkoop van het huis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.