The Masked Singer

The Masked Singer

Welke bekende gezichten schuilen er achter de maskers? Samen met de speurders zoeken het publiek en de kijkers uit wie er verscholen zit in de prachtige kostuums.

Afleveringen

12 afleveringen

Speurders Kevin Janssens, Julie Van den Steen, Andy Peelman en Bart Cannaerts spitsen de oren voor de optredens van de eerste zeven Masked Singers. Dat zijn Champignon, Leeuw, Groot Licht, Skiwi, Soaperstar, Mummie en Raaf. Wie zijn deze zeven écht? Eén van hen zal zijn of haar ware gelaat meteen moeten laten zien. De favorieten van het publiek in de studio gaan door naar de volgende show.
Zeven nieuwe Masked Singers laten voor het eerst hun stem los op de kijker. Maar net als Skiwi vorige week zal één van hen zonder pardon zijn of haar masker moeten afzetten en de show verlaten. Wordt het Hippo, Foxy Lady, Minotaurus, Vlinder, Kolonel Mops, Kosmos of Tovenaar?
Jens Dendoncker laat de zes overblijvers uit de eerste groep weer op de kijkers los. Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar halen alles uit de kast om hun echte identiteit verborgen te houden. Speurders Tine Embrechts, Julie Van den Steen, Andy Peelman en een nieuwe geheime speurder wacht een moeilijke taak.
Het speurdersteam heeft nog geen enkele ontmaskering juist geraden. Tijd dus om Kevin Janssens, Julie Van den Steen, Andy Peelman en de geheime speurder eens goed wakker te schudden. Daar zorgt Hippo voor, want die transformeert volgens Kevin deze week tot 'heavy Hippo'. Het nijlpaard in tutu breekt het kot af met een pittige en rauwe performance op 'Tainted Love'.
De resterende deelnemers zetten vanaf nu de laatste rechte lijn in richting The Big Bang, waarin alleen een plek is weggelegd voor de acht strafste Masked Singers. De vijf overgebleven Singers uit de eerste groep gaan vandaag die ultieme strijd aan met elkaar. Champignon, Soaperstar, Leeuw, Mummie of Raaf: wie ontsnapt vlak voor The Big Bang niet aan een ontmaskering?
Champignon, Mummie, Raaf en Leeuw: zij zijn alvast zeker van hun plekje in The Big Bang van volgende week. Daarin komt de top 8 van dit seizoen voor het eerst samen om in één rechte lijn richting finale te gaan. Welke 4 Masked Singers uit groep 2 halen ook die belangrijke mijlpaal? Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Minotaurus en Tovenaar gaan de strijd aan met elkaar om hun ticket te verzilveren.
Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus overleefden de strijd in hun eigen groep en zingen voor het eerst allemaal samen in één show. De top acht wist haar identiteit al die tijd geheim te houden, maar ook in deze Big Bang wordt vandaag een masker afgezet. Wiens kop rolt deze week?
De grootste speurtocht van het land gaat verder waar die twee weken geleden is gestopt: met nog zeven resterende pakken en de verrassende terugkeer van Karen Damen in het speurdersteam. Jens Dendoncker opent de show met een belangrijke dienstmededeling: mensen uit de entourage van de Masked Singers gaan de kijkers en juryleden tips geven om hen op het op goede spoor te brengen.
Wie er achter de overblijvende maskers zit is nog steeds een groot mysterie. Wie er zeker níet achter zit, dat wordt vandaag misschien duidelijker door 'de bel van de waarheid'. Een bel die de speurders kunnen inzetten om één van hun verdachten definitief van het lijstje te schrappen. Jens heeft ook nog een belangrijke primeur aan te kondigen over de show van volgende week.
Vijf Masked Singers uit de vorige seizoenen keren nog één keer terug om in duet te gaan met de vijf resterende Masked Singers uit het huidige seizoen: Hippo, Foxy Lady, Champignon, Tovenaar en Raaf. Dat doen ze zonder te weten wie er achter de maskers schuilgaat. Ook zij speuren dus mee naar de echte identiteit van de gemaskerden. De duetten beloven spektakel voor ogen en oren.
In deze halve finale trekken Champignon, Hippo, Raaf en Tovenaar alle registers open om een felbegeerde finaleplaats op te strijken. Wie stoot door en wie wordt er net voor de eindmeet ontmaskerd?
Eindelijk komen we te weten wie er schuilgaat achter de drie overgebleven maskers. Wie wint deze editie van 'The Masked Singer'? Is het Tovenaar, Champignon of Raaf? De finalisten leggen al meteen de lat torenhoog met een openingsact op 'Spectrum' van Florence & The Machine. Nadien zingen ze elk een gloednieuwe song en doen ze hun favoriete performance van het voorbije seizoen nog eens over.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.