The Newsroom

The Newsroom

Deze HBO-dramareeks van Aaron Sorkin draait om de ankerman van een nieuwszender.

Afleveringen

10 afleveringen

1. We Just Decided To

Wills professionele idealisme wordt op de proef gesteld met zijn nieuwe nieuwsteam wanneer ze als eerste de olieramp met het Deep Horizon-platform moeten verslaan.

2. News Night 2.0

Het nieuwsteam maakt zijn eerste struikelpartij wanneer de schijnwerper op de nieuwe immigratiewet van Arizona uitdraait op een debacle waarbij alle meningen de vrije loop gaan.

3. The 112th Congress

Terwijl het nieuwsteam verslag doet van de Tea Party kandidaten tijdens de tussentijdse verkiezingen van het Amerikaanse Congres, confronteren de leidinggevenden van het netwerk Charlie met Will's nieuwe confronterende toon.

4. I'll Try To Fix You

Will's nieuwe idealisme brengt hem in de kaart van de roddelpers die vastbesloten is hem in diskrediet te brengen.

5. Amen

Will en zijn team vernemen dat Hosni Moebarak weigert af te treden als president van Egypte, wat leidt tot protesten onder het volk. Hun reporter wordt in elkaar geslagen. Een plaatselijke enthousiasteling brengt verslag uit.

6. Bullies

Terwijl Will kampt met slapeloosheid en online doodsbedreigingen, brengt Sloans frustrerende interview met een Japanse nucleaire vertegenwoordiger over de ramp in Fukushima haar in grote problemen.

7. May 5

Wanneer Charlie een tip krijgt van een mysterieuze informant dat de president op het punt staat een belangrijke aankondiging te doen, probeert het nieuwsteam te bevestigen waar het over gaat.

8. The Blackout (part 1): Tragedy Porn

Om hun kijkcijfers te redden, besluit het nieuwsteam te beginnen met een luguber strafproces ten koste van meer waardige verhalen zoals het debat over het schuldplafond.

9. The Blackout (part 2): Mock Debate

Om de laatste kijkcijfer sprong te maken voor het Republikeinse partijdebat, krijgt de nieuwsploeg een exclusief interview met een vroegere vriend van Casey Anthony.

10. The Greater Fool

Will ligt in het ziekenhuis en is te ontmoedigd om weer aan het werk te gaan als zijn collega's de laatste aanwijzing krijgen die nodig is om de bazen te dwarsbomen die hem willen ontslaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.