The Newsroom

The Newsroom

Deze HBO-dramareeks van Aaron Sorkin draait om de ankerman van een nieuwszender.

Afleveringen

9 afleveringen

1. First Thing We Do, Let's Kill All The Lawyers

Een advocaat ondervraagt Will McAvoy over een institutioneel falen bij ACN in verband met een nieuwsbericht dat onjuist is gebleken.

2. The Genoa Tip

Nadat het team denkt dat de tip juist is, loopt het spaak, met een zware klap voor hun geloofwaardigheid.

3. Willie Pete

Will ontdekt dat iemand informatie heeft gelekt naar Nina Howard. Het Genua-team ontdekt meer aanwijzingen in het verhaal. Maggie bereidt zich voor op de Oeganda-reis. Ondertussen neemt Jim stelling tegen Romney's pers team.

4. Unintended Consequences

Wanneer Wills interview met Shelly van OWS vreselijk misloopt, dreigt het Genua-team een mogelijk waardevolle aanwijzing te verliezen. Maggie vertelt over haar reis in Uganda aan Rebecca. Jims frustraties over de Romney-campagne duren voort.

5. News Night With Will McAvoy

Terwijl de gevechten in Syrië uitbarsten en het onderzoek naar de moord op Trayvon Martin begint, krijgt Will een verrassend telefoontje van zijn vader. Ondertussen verschijnen er naaktfoto's van Sloan op het web.

6. One Step Too Many

Will maakt zijn opwachting in een ACN ochtendshow. Jim ontmoet oude vrienden en vijanden wanneer Hallie op bezoek komt. Het ACN-personeel interviewt een generaal met kennis van Operatie Genua, maar Jerry's aanpak kan duur uitvallen.

7. Red Team III

In de nasleep van het "Operatie Genua"-rapport van ACN krijgen de medewerkers die het rapport hebben samengesteld te maken met ernstige tegenslagen.

8. Election Night (part 1)

Op de avond van de presidentsverkiezingen van 2012 jagen Maggie en Don een verhaal na, vragen Sloan en Mac om een gunst, verneemt Don dat Jerry ook voor hem een rechtszaak in petto heeft en komen de meningsverschillen tussen Will en Mac terug.

9. Election Night (part 2)

De verkiezingen lopen op een einde. Will en Charlie wachten angstig de beslissing van Reese af.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.