Tien om te zien

Tien om te zien

Zing mee met de beste hits van vroeger én nu. CAMILLE zorgt voor spetterend vuurwe-e-erk, Belle Perez schittert met Enamorada en ook met de songs van Bart Kaëll kan je moeiteloos meezeilen! Welkom bij Tien om te Zien!

51 afleveringen

Met onder andere Bart Kaëll, Clouseau en Helmut Lotti.
Vandaag in 'Tien Om Te Zien': Luc Steeno & Sandra Kim, Jo Vally en Conny Fabry.
Enkele leuke namen vandaag in 'Tien Om Te Zien': Boney M, Dana Winner en Pascal Laurent.
Het Vlaamse lied viert hoogtij in deze uitzending van 'Tien Om Te Zien'. Onder andere Paul Severs, Johan Verminnen en Willy Somers geven het beste van zichzelf.
Mooi volk vandaag in 'Tien om te zien' met de Confetti's, Walace Collection en Will Tura.
Meezingen verzekerd vandaag in 'Tien Om Te Zien' met onder andere Rocco Granata, Salim Seghers en A-ha!
Sylvie Melody, Willy Somers en Jo Vally zijn een van de vele toppers vandaag op het podium van 'Tien Om Te Zien'.
'Tien Om Te Zien' trekt naar de Koekenstad! In het Sportpaleis treden een tal van nationale en internationale sterren op in deze 'Tien Om Te Zien'-Special!
Vlaanderen Boven! Clouseau, De Nieuwe Snaar en vergeten helden Kris Kastaars en de Vlaamsche Zinger in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien.
Straffe songs van straffe vrouwen vandaag in 'Tien Om Te Zien'. Petra, Isabelle A en Barbarella zetten het podium in vuur en vlam.
Veel gevestigde waarden zoals Danny Fabry en De Kreuners, maar ook jong talent op het podium van 'Tien Om Te Zien' met Sylvie Melody.
'Tien Om Te Zien' verwelkomt weer eens tien ijzersterke artiesten. Vandaag in Studio Manhattan staat alles in het teken van de strijd tegen kanker met optredens van 'Dokter tegen Kanker' en 'Artiesten tegen Kanker'.
Veel vergeten artiesten in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer Phil Kevin, Els Satja en Tom Daris geven het beste van zichzelf.
Vandaag in 'Tien Om Te Zien': Will Tura, Sam Gooris en Bart Kaëll.
Enkele grootheden van het Nederlandse lied staan op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Nicole en Hugo, Stef Bos en Kris De Bruyne geven het beste van zichzelf.
Heel veel moois vandaag op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer Viktor Lazlo, Bart Peeters & The Radio's, Up With The People en vele anderen.
Meezingen verzekerd in deze goedgevulde aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Onder andere Clouseau, Soulsister en De Kreuners brengen hun nieuwste hits.
Vandaag in 'Tien Om Te Zien': Micha Marah, Guy Roma en John Davis!
Ook vergeten artiesten maakten hun opwachting in 'Tien Om Te Zien'. In deze aflevering optredens van onder meer Yvan Brunetti, Trini Lopez en Johnny Lynn.
Veel muzikale duo's vandaag op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer Ed Kooyman & Herman Van Haeren, Phil Sterman & Petra en Erik Van Neygen & Sanne.
Het Vlaamse lied viert hoogtij in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Salim Seghers, Conny Fabry, Eddy Wally en Jo Vally.
Meezingen verzekerd vandaag in 'Tien om te zien' met onder andere Ingeborg, Wim De Craene en Helmut Lotti.
Show, show, show en nog eens show in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer Koen Crucke, De Strangers en Mama's Jasje geven het beste van zichzelf.
Enkele enorme grootheden uit de Vlaamse muziekwereld betreden in deze aflevering het podium van 'Tien Om Te Zien: Raymond van het Groenewoud, Will Tura en De Kreuners.
Sterke vrouwen met straffe songs in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Sandra Kim, Petra, Ingeborg en Conny Fabry.
Veel Vlaamse Toppers vandaag op het podium van 'Tien Om Te Zien': Toni Servi, Bart Peeters & The Radio's en de toppers van Clouseau.
Dansen geblazen in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien'! Zowel Victor Lazlo, The Confetti's als Energy en De Kreuners zorgen ervoor dat de benen niet zullen stilstaan en de armen de lucht ingaan.
Veel gevestigde waarden op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer Erik Van Neygen & Sanne, Margriet Hermans en Petra zetten hun beste beentje voor.
Meezingen verzekerd in deze goedgevulde aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Onder andere Wim De Craene, Liliane St. Pierre en Kim Wilde zetten het podium in lichterlaaie.
Vlaanderen Boven in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien! Will Tura, Bart Kaëll, Hugo Mathijssen en de Bomen, Luc Steeno en vele anderen op het podium.
Enkele leuke namen vandaag in 'Tien Om Te Zien': Go-Rich, Patty Devick en The Popgun.
Veel Nederlandstalige muziek vandaag in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Dana Winner, Jimmy Frey, Mieke en Danny Fabry.
Meezingen verzekerd in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Nicole & Hugo, Rocco Granata en Eddy Wally.
Dansen op Plaza, meezingen met Paul Severs en wegdromen bij Duran Duran in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien'.
Veel Vlaamse artiesten in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Helmut Lotti, Wim Ravel en Luc Steeno geven het beste van zichzelf.
Dansen geblazen in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien': Plaza en Technotronic zetten het podium in lichterlaaie.
Vandaag in 'Tien Om Te Zien' heel veel straffe vrouwen: Ingeborg, Sylvie Melody, Corry Konings en Els Satja.
Het Nederlandstalige oeuvre is alomtegenwoordig in deze aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Onder meer De Nieuwe Snaar, John Terra, Mieke, Vrouwelijk Meervoud, Petra, Koen Crucke en vele anderen bestijgen het podium.
De beste artiesten uit Vlaanderen op het podium van 'Tien Om Te Zien': Vandaa onder meer Clouseau, De Kreuners en Helmut Lotti.
Haal die beste dansbenen maar boven! Deze keer geven Leopold 3, Plaza en Bart Peeters & The Radios het beste van zichzelf.
Enkele leuke namen in deze aflevering: A-ha, John Terra en Margriet Hermans.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.