Tien om te zien

Tien om te zien

Zing mee met de beste hits van vroeger én nu. CAMILLE zorgt voor spetterend vuurwe-e-erk, Belle Perez schittert met Enamorada en ook met de songs van Bart Kaëll kan je moeiteloos meezeilen! Welkom bij Tien om te Zien!

8 afleveringen

Juanes krijgt een Gouden plaat. Elke geeft hem de plaat backstage.
Levenslijn is halverwege zijn actiejaar en er is al heel wat geld ingezameld door actievoerders, bedrijven en door de overheid. Daarom wil Levenslijn de actievoerders en heel Vlaanderen bedanken met een Tien om te Zien-Special. De opnames vinden plaats op woensdag 16 augustus in Blankenberge. Naast de leukste nummers uit de voorbije zomer, brengen Sandrine, Udo, ReBorn, Wouter, Barbara Dex en Isabelle A het Levenslijnlied 'Iedereen Wereldkampioen'. Levenslijn wordt sinds 1990 voor de tiende keer georganiseerd en daarom brengt Jimmy Frey nogmaals de allereerste Levenslijnsingle 'Samen Leven'. Elke Vanelderen praat backstage met Marc Dupain, minister Kathleen Van Brempt, Stijn die getuigt over zijn verkeersongeval, enkele Levenslijn-actievoerders en Louisa Geenen, de oma van Tom Boonen. Samen met boegbeeld Tom Boonen wil Levenslijn meer jongeren op de fiets. Hoe meer jongeren fietsen, hoe gezonder en hoe minder auto's, en hoe minder gevaar op de weg. Met de opbrengst van de campagne financiert Levenslijn projecten voor meer verkeersveiligheid, een betere opvang voor jonge verkeersslachtoffers en wetenschappelijk onderzoek. Iedereen kan een bijdrage storten op het rekeningnummer 435 - 435 435 1 - 04. Meer info op www.levenslijn.be
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.