VLOGLAB #Stories

VLOGLAB #Stories

In Vloglab #Stories volgen we de vloggers van de vloglab band doorheen hun dagelijkse obstakels. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.

16 afleveringen

In deze aflevering blikken we terug op Vloglab Mystery #Stories

Aflevering 1

Kamilla en Louis zitten met de handen in het haar na de ontvoering van hun dochtertje, de vloggers leven met haar mee. Ook Tristan is nog steeds niet de oude, maar misschien kan Annelies daar wel verandering in brengen. Clarice krijgt van haar vader onverwachts minder fijn nieuws te horen. Zowel Chloé als Angela gaan op date, maar dat verloopt niet allemaal even vlekkeloos.

Aflevering 2

Stien maakt zich klaar om voor de eerste keer naar de universiteit te gaan, terwijl we Chloé volgen op het middelbaar. De vloggers komen samen in het clubhuis om Kamilla bij te staan in haar zoektocht naar Flora. Renzo gaat dan weer op bezoek bij Chakir om zijn plan met de baron in werking te laten treden.
Alle vloggers gaan opsporingsaffiches plakken om Kamilla te helpen met haar zoekactie. Anneleen komt te weten dat ze een nummer zal moeten opnemen met een boysband, met allemaal knappe jongens... Sarah houdt audities voor de danswedstrijd.
Anneleen komt te weten dat ze moet kussen met Brian voor de videoclip, Cédric is hier niet zo blij mee... Chakir gaat voor het eerst naar een praatgroep, waar hij Zoë leert kennen. Daan wil Angela in de watten leggen en neemt haar mee naar een beautysalon. Er ligt een eng pakketje op Tristan te wachten wanneer hij thuis toekomt...
Tristan krijgt slecht nieuws te horen van de politie, zijn papa neemt een drastisch besluit. De opnames van de videoclip met Anneleen en Brian zorgen voor problemen, tussen Cédric en Anneleen. Kamilla en Louis krijgen een nuttige tip over Flora van een anonieme man. Clarice nodigt Fien stiekem uit bij haar papa. Renzo zet zijn plan om wraak te nemen in actie.

Aflevering 6

Fien komt op straat in aanraking met een aantal jongens. Renzo heeft spijt van zijn daden. Chloé komt toe bij de dansschool en probeert de haat-affiches te verbergen voor Sarah. De verhuis leidt tot enkele belangrijke inzichten in het liefdesleven van Cédric en Tristan. Stien en Ruben zijn klaar voor de housewarming van haar kot, maar of de avond even vlekkeloos verloopt...

Aflevering 7

Chloé haar kaart wordt geweigerd wanneer ze met Sarah aan het shoppen is. Cédric helpt Tristan met inpakken en komt met een goed idee om Annelies terug te winnen. Kamilla waarschuwt Angela voor Daan. Stien haar kotfeestje begint heel gezellig, maar al snel wordt de sfeer wat minder wanneer Anneleen samen met Brian binnenkomt en Sarah ontdekt dat Kato haar dansact heeft gestolen.
Het kotfeestje van Stien is nog volop aan de gang. De nieuwe Vloglabband geeft hun eerste optreden en Sarah haar dansact is een groot succes. Angela verliest haar vertrouwen in Daan. Steffi is bezorgd om Cédric en Stien en Ruben krijgen ruzie waarna Ruben zich volledig laat gaan...
Stien is niet zo blij met het optreden van Ruben. Steffi laat Cédric weten dat zij en Mats niet heel serieus zijn. De Tiny Angels en Hooked maken zich klaar voor hun eerste live optreden, maar dit verloopt voor Anneleen niet zoals verwacht... Clarice moet op oudercontact komen voor haar slechte punten.
Sarah krijgt onverwacht bezoek in de dansschool... Anneleen vindt troost bij Clarice na het bewogen optreden. Stien haar nieuwe vrienden ontdekken haar geheimpje. Chakir nodigt de vloglabband uit om het nieuwe clubhuis te bekijken. Chloé ontdekt wie Sarah saboteert. Cédric neemt Steffi mee naar een casino en Louis plant een leuke datenight voor Kamilla.
Mats kan niet lachen met het accidentje in het clubhuis, Chakir en Tristan krijgen onverwacht bezoek tijdens hun trip naar Nederland. Chloé en Sarah gaan de confrontatie aan met de saboteur. Fien vertelt aan Clarice wat er gebeurd is. Cédric zijn papa besluit dat het genoeg geweest is met gokken. Ruben, Stien en haar vriendin gaan samen naar een concert, maar de avond loopt minder gezellig af.
Steffi offert zich op om Cédric uit de nood te helpen, maar daar is Mats niet blij mee.. Chakir, Tristan en Zoë doen een zotte ontdekking in Nederland. Angela krijgt een speciaal bezoekje, tot grote frustratie van Daan.
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder. Sarah en Chloé komen te weten of Sarah geselecteerd is voor de danswedstrijd. Chloé gaat op bosklassen en neemt het op voor Simon, als ze thuiskomt krijgt ze wel heel onaangenaam nieuws.
Kamilla voelt zich niet veilig in België zo lang de verpleegster vrij rondloopt. Angela en Nadia confronteren samen Daan. De lesbische hater van Clarice en Fien leert eindelijk zijn lesje dankzij Anneleen en Stien. De vloggers nemen afscheid van Sarah die naar L.A. vertrekt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.