VLOGLAB #Stories

VLOGLAB #Stories

In Vloglab #Stories volgen we de vloggers van de vloglab band doorheen hun dagelijkse obstakels. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.

16 afleveringen

De vloggers blikken samen terug op het vorige seizoen!

Aflevering 1

De vloggers komen in een benarde situatie terecht wanneer ze zelf verantwoording moeten afleggen bij de politie. Ze worden er van verdacht het toneelmes te hebben omgewisseld met een echt mes. Ruben heeft dan weer andere zorgen aan zijn hoofd, hij moet Stien nog steeds vertellen dat hij met Sam heeft gekust.

Aflevering 2

De vloggers zijn in paniek wanneer Angela niet komt opdagen in het ziekenhuis. Ze besluiten haar te gaan zoeken bij Daan. Kamilla krijgt goed nieuws te horen over haar boek. Simon en Chloe hebben afgesproken met Zita om haar de waarheid te vertellen.Ook voor Stien en Ruben is het een spannende dag, zij ontvangen vandaag voor het eerst mensen op hun kot.

Aflevering 3

De vloggers organiseren audities voor de band. Angela en Seppe besluiten hun relatie officieel te maken. Marnix, Tristan en Chakir gaan op een gevaarlijkemissie om een verdacht pakketje op te halen.

Aflevering 4

Tristan, Marnix en Chakir voeren de opdracht van de bende uit, maar die verloopt niet zo goed... Ruben probeert Stien de waarheid te vertellen. Cédric beleeft zijn eerste dag als student en krijgt meteen een opdracht van de studentenvereniging.

Aflevering 5

Stien is woedend wanneer ze erachter komt dat Sam en Ruben al die tijd tegen haar logen. De vloggers kiezen een nieuw bandlid uit. De ouders van Anneleen brengen slecht nieuws. Chloe brengt een bezoekje aan haar nieuwe school. Cedric wordt wakker met een stevige kater en al snel blijktdat hij enkele belangrijke gebeurtenissen van de studentenwelkom is vergeten.

Aflevering 6

De vloggers krijgen slecht nieuws te horen over Anneleen. Chloé heeft haar eerste dag op haar nieuwe school. Ruben is triest, nu Stien weg is. Chakir heeft slecht nieuws voor Zoë. Angela doet een onaangename ontdekking, Seppe probeert haar te helpen.

Aflevering 7

De vloggers krijgen tijdens de repetitie voor hun optreden onaangenaam bezoek. Chloé krijgt allemaal dingen te horen over het medisch onderzoek en belt met Stien dat ze niet wil gaan. Steffi en Cédric krijgen ruzie over Anneleen. Stien zegt eens goed haar gedacht tegen Sam en Tristan komt bekend volk tegen op de casting.

Aflevering 8

De meisjes gaan samen shoppen. Sam heeft een date voor Ruben georganiseerd. Cedric heeft een belangrijke doktersafspraak. Tristan die heeft Fabio goed liggen, maar Kamilla zet Tristan eens goed op zijn plaats... En Seppe heeft een verrassing voor Angela geregeld.

Aflevering 9

Armin kijkt samen met Anneleen terug naar enkele belangrijke momenten. Kim en Chloé besluiten te spijbelen en Simon een bezoekje te brengen op school. Cédric wordt geopereerd. Tristan geeft Fabio er eens goed van langs... tot grote irritatie van Kamilla. Chakir gaat op date, maar komt een oude bekende tegen.

Aflevering 10

Chloe haar papa ontdekt dat ze gespijbeld heeft... Armin duikt met Anneleen in haar verleden. Seppe heeft een leuk idee om Angela op te beuren. Tristan geeft Chakir de raad om niet met de baron af te spreken en de buren hebben een verrassing voor Stien georganiseerd.

Aflevering 11

De buren proberen Stien te koppelen aan Edward. Chakir gaat op date met Vivi, maar die blijkt niet te zijn wie hij dacht. Intussen bespioneren Tristan en Cédric hem tot ineens de baron daar staat... Chloé heeft strafstudie en Steffi ontdekt een groot geheim.

Aflevering 12

Aaron pikt Steffi op en heeft iets leuk georganiseerd. Steffi en Chloé achtervolgen Simon en ontdekken iets verdacht. Fabio flirt met Annelies, tot grote ergernis van Tristan. Chakir beseft dat hij gelukkig was met Zoë en kiest weer voor haar.

Aflevering 13

De vloggers trekken samen naar zee om Anneleen te steunen. Enkel Steffi heeft andere plannen, zij gaat haar biologische mama bezoeken, samen met Aaron.

Aflevering 14

De vloggers geven een optreden op het strand. Steffi en Cédric praten over de twijfels in hun relatie. En iedereen bezoekt Anneleen in het ziekenhuis na haar operatie.
Videoclip van de VLOGLAB-Band!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.