VLOGLAB #Stories

VLOGLAB #Stories

In Vloglab #Stories volgen we de vloggers van de vloglab band doorheen hun dagelijkse obstakels. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.

16 afleveringen

De vloggers blikken terug op wat hen allemaal overkomen is in het vorige seizoen, Vloglab Drama #Stories!

Aflevering 1

Na de explosie op de luchthaven hebben de vloggers elkaars steun meer dan ooit nodig. Ondertussen komt Angela in een ware nachtmerrie terecht bij Daan.

Aflevering 2

Steffi krijgt een onaangename verrassing als ze wakker wordt... Sarah krijgt goed nieuws te horen. Chakir wil Zoë verrassen met een tripje. Cédric geeft niet op en blijft Angela zoeken. Stien organiseert een leuke datenight, maar die verloopt niet zoals verwacht.

Aflevering 3

Chloé brengt een bezoekje aan Stien en Ruben op kot. Tristan komt te weten dat hij een nieuw familielid krijgt. Sarah moet even wennen aan terug samenwonen met Trudy, gelukkig is Joren er om haar op te beuren, ondertussen besluit Clarice dat ze schoolpresident wilt worden om enkele belangrijke veranderingen door te voeren.

Aflevering 4

Cédric en Steffi helpen Angela om meer te weten te komen over de geheime brief en gaan op zoektocht. Anneleen doet opnieuw een poging om uit de girlsband te stappen. Tristan gaat eens een kijkje nemen tijdens Annelies haar repetitie voor de missverkiezing. Stien maakt kennis met Ruben zijn collega Sam en Sarah probeert voor het eerst rolstoeldans.

Aflevering 5

Stien en Ruben gaan op dubbeldate met Sam, maar zij daagt uiteindelijk alleen op. Zita en Chloé gaan gezellig samen shoppen.Tristan ontmoet zijn pleegbroer. Sarah heeft een belangrijke afspraak bij de kinesist. Clarice is woedend op enkele leden van haar vereniging na een onaangename ontdekking..

Aflevering 6

De date van Sam, Stien en Ruben eindigt in mineur. Chakir zoekt nog steeds naar een oplossing om Zoë in België te houden. De vloggers trekken samen naar het huisje van de oma van Angela om haar grote mysterie te ontrafelen.

Aflevering 7

Nadat Ruben Stien laat zitten voor een gezellige date besluit ze samen met Anneleen te gaan feesten.Ondertussen houden de jongens een boysnight. Voor Clarice breekt een belangrijke dag aan, het zijn verkiezingen op haar school!Chloé heeft een minder leuke dag voor de boeg.. Ze gaat gaan shoppen met haar oma, maar dat loopt niet goed af.

Aflevering 8

Stien kan zich niets meer herinneren van het avondje uit, maar Anneleen ontdekt wat er gebeurd is... De jongens krijgen een onaangenaam bezoekje en Clarice besluit om samen met Honesto iets te ondernemen tegen de coach van de missverkiezing. Tristan ondervindt samen met Sarah hoe moeilijk het is om in een rolstoel te zitten.

Aflevering 9

Stien lucht haar hart bij Steffi, maar Sam komt de sfeer verpesten. Cedric leert Geoffrey kennen, die doet hem een gevaarlijk voorstel.. Simon zingt op de talentenshow een liedje en dat heeft een groot effect op zowel Zita als Chloe. Hendrik komt Angela helpen en Anneleen doet wel een heel goede ontdekking.

Aflevering 10

Sarah gaat langs bij Chloe en merkt dat er toch iets mis is...Tristan heeft een verrassing voor Annelies. Zo krijgt nieuws over haar asielaanvraag. Fien volgt Ellie haar raad op terwijl Clarice actie onderneemt. Chloe is niet helemaal eerlijk tegen Zita en Ruben en Sam besluiten Stien te achtervolgen.

Aflevering 11

Stien en Ruben gaan langs in het cafe om de camerabeelden te checken. Steffi heeft een accidentje... Zita ontdekt dat Chloe gelogen heeft tegen haar. Anneleen heeft goed nieuws voor de vloggers en Tristan ontdekt Cedric zijn geheim wat leidt tot een grote ruzie. Clarice en haar vereniging leggen de missverkiezing stil.

Aflevering 12

Sarah geeft voor de eerste keer rolstoeldans, maar haar les wordt onderbroken door een wel zeer onaangename gast. Clarice krijgt een zotte kans van haar directeur, maar daarvoor moet ze wel naar het buitenland.. Angela zorgt eindelijk voor een doorbraak in de politiezaak van Chakir.

Aflevering 13

Chakir laat Zoe de leukste plekjes van Belgie zien omdat ze bijna moet vertrekken naar Nigeria, tot hij een wel heel geniaal idee krijgt! Steffi beseft dat Cédric en zij helemaal niet goed bezig zijn en maakt een vlog zodat niemand hetzelfde pad op zou gaan.

Aflevering 14

Chakir vraagt Zoe ten huwelijk om haar zo in Belgie te houden, maar Zoe wijst hem af... Angela probeert haartoch op andere gedachten te brengen. Angela komt ondertussen ook een groot geheim over haar eigen familie te weten dat grote gevolgen kan hebben.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.