VLOGLAB #Stories

VLOGLAB #Stories

In Vloglab #Stories volgen we de vloggers van de vloglab band doorheen hun dagelijkse obstakels. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.

15 afleveringen

De vloggers blikken terug op het vorige seizoen.

Aflevering 1

Alle vloggers verzamelen aan het huis van Anneleen om haar op te sporen en te weten te komen wat haar overkomen is. Nadat de trouw van Chakir en Zoë abrupt eindigde proberen ze er nu toch het beste van te maken door samen op huwelijksreis te vertrekken.

Aflevering 2

De huwelijksreis van Chakir en Zoë verloopt niet zoals gepland... Angela ontmoet voor het eerst haar opa. Steffi vertelt het slechte nieuws aan Cedric, en Stien gaat samen met Anneleen naar het ziekenhuis om zo hopelijk meer info te krijgen over wat er die avond gebeurd is.
Clarice spreekt een laatste keer af met de vloggers in het clubhuis voor ze vertrekt naar Congo. Steffi wordt meer en meer geconfronteerd met de ziekte van haar mama. Anneleen komt te weten dat haar leerkracht op school iets te maken heeft met haar ontvoering.

Aflevering 4

Sarah besluit Joren een kans te geven, maar hun eerste date draait helemaal anders uit dan gepland. De papa van Stien vreest dat de verbouwplannen van Ruben en Stien voor problemen kunnen zorgen. Anneleen komt oog in oog te staan met haar leraar die ze verdenkt van ontvoering.
Cédric vraagt Steffi mee naar het bal, maar met alle problemen met haar mama ziet zij dat niet zitten. Tristan merkt dat de vrienden van Marnix foute boel zijn. Anneleen haar leraar stelt voor haar bijles te geven. Sarah voelt zich niet zo goed na haar eerste date met Joren. De papa van Chloé organiseert een feestje voor haar, maar dat loopt af in mineur.
Sarah besluit een zwangerschaptest te doen. Cédric vraagt Anneleen om zijn date voor het schoolbal te zijn, maar daar is Steffi niet blij mee. Kamilla en Louis zijn opnieuw in België en zoeken een babysit, Tristan schiet te hulp. Angela gaat samen met Seppe en Hendrik op zoek naar een leuk pand om een kamp voor kinderen te organiseren. Chloe beseft dat haar dagboek gestolen is.

Aflevering 7

Cédric vraagt Tristan mee als date naar zijn eindejaarsbal. Anneleen zoekt meneer Baetens meer en meer op. Chloé durft niet meer naar school nu ze haar dagboek gestolen en verspreid hebben. Sarah beslist tijdens een girlsnight om de meisjes in te lichten over haar zwangerschap.
Anneleen vraagt haar leerkracht mee op date. Tristan komt een bezoekje brengen aan de bende van Marnix, maar krijgt meteen een slecht gevoel. Sarah spreekt af met Wouter om hem de waarheid te vertellen. De papa van Cédric ontdekt dat zijn auto beschadigd is, Cédric liegt om zichzelf te beschermen. Chloé legt het terug bij met Zita en ze gaan samen naar een house party.
Chloe besluit niet te kussen met CJ, maar ze houden dit geheim, op school komt er heel veel reactie op. Steffi gaat de laatste keer op weekend samen met haar gezin... De politie komt langs bij Cédric, hij beseft dat hij in de problemen zit, maar Anneleen heeft een plan om hem te helpen.
Steffi moet afscheid nemen van haar mama...De vloggers hebben een verrassing voor haar om haar te steunen. Sarah krijgt slecht nieuws te horen, net zoals Stien. De zogezegde kus mt CJ blijft Chloe achtervolgen. Anneleen en meneer Baetens worden betrapt en ook Tristan en Marnix worden betrapt door Christophe.
De vloggers vangen Steffi op in deze moeilijke tijd. Angela wordt aangereden op straat... Chloé wordt op school door iedereen beledigd, Simon komt voor haar op. Sarah neemt een drastische beslissing en de vloggers vertrekken op kamp, maar daar loopt al meteen iets mis...

Aflevering 12

Sam komt hun uit de nood helpen met de platte band en zo kan het kamp nu echt beginnen! De kinderen volgen leuke workshops en de prakwar tussen Cédric en Tristan is on. Steffi heeft het moeilijk op kamp, maar de vloggers steunen haar en zingen als verrassing samen met de kinderen het kamplied ter ere van haar mama.

Aflevering 13

De voorbereidingen voor de slotshow zijn volop aan de gang. Steffi heeft het moeilijk op kamp en wordt boos op Cedric. Zoe belt Tristan met slecht nieuws. Seppe en Angela hun romantische date wordt verstoord door de kinderen die de boel op stelten zetten.
Het kamp zit erop en het is tijd voor de slotshow. Iedereen maakt zich klaar voor de toneelvoorstelling, maar niet alles loopt zoals gepland...
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.