Danni Lowinski

Danni Lowinski

Nathalie Meskens in de titelrol van kapster Danni Lowinski die zich omschoolt tot advocate. Wanneer niemand haar in dienst wil nemen, opent ze haar eigen kantoor in een winkelcentrum, waar ze de gewone man voorziet van juridische bijstand.

Afleveringen

9 afleveringen

Tegen de zin van haar vader opent Danni een advocatenkantoortje in het winkelcentrum om er gewone mensen juridische bijstand te geven. Haar eerste klant is een poetsvrouw die op straat is gezet.

2. Geen Thuis

Danni helpt een man die door Bijzonder Jeugdzorg aangeklaagd wordt. Tegelijkertijd vraagt een straatprostituee zonder verblijfsvergunning haar hulp om niet het land uitgezet te worden.
De 20-jarige Nicky lijdt aan cerebrale parese en heeft niet lang te leven. In de tijd die haar rest wil ze mooi door het leven gaan, maar het ziekenfonds weigert te betalen voor cosmetische operaties.
Wanneer de echtgenoot van Eline sterft, blijft zij alleen achter met hun achtjarige zoon en een berg schulden. Als ze haar hypotheek niet kan afbetalen, dreigt de bank het huis in beslag te nemen.
Danni krijgt het bezoek van Karim, een tiener die van school is gestuurd omdat zijn lerares, mevrouw Vanderhaege, hem beschuldigt van agressief gedrag.
Monique Ceuleers lijdt aan multiple sclerose. Omdat haar man hun gezin jaren geleden in de steek heeft gelaten, moet hun 28-jarige zoon Sven van het OCMW opdraaien voor alle ziektekosten.
Danni krijgt bedelaarster Mieke op bezoek. Een tijd terug is Mieke in een dronken bui gevallen en opeens werd ze wakker in het ziekenhuis, met een geamputeerde arm.
Wanneer het huurcontract van Madeleines krantenwinkel wordt opgezegd omdat een supermarktketen zich ter plekke wil vestigen, wil de uitbaatster niet wijken. Kapster Jolien wil scheiden van haar man.
De 16-jarige Turkse Zenyep doet een beroep op Danni. Haar ouders willen het meisje naar Turkije sturen om haar daar te laten trouwen met haar neef.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.