De 25

De 25

Thematische countdown van de meest opmerkelijke tv-fragmenten uit het rijkgevulde VTM-archief vol spannend, ontroerend, grappig en verrassend beeldmateriaal.

10 afleveringen

Ben Segers, de Kempische Casanova, keek in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en Jens Dendoncker ging in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wel héél ver voor een liefdesaanzoek. Met ook een terugblik op het droomhuwelijk van James Cooke en Jonas Van Geel én hun passionele kus.
Vtm is al jaren dé familiezender van Vlaanderen. Aan leuke broers en zussen dus zeker geen gebrek. Kenji en Shania Gooris lieten in 'Groeten Uit' zien dat ze duidelijk niet de elastieken dansbenen van papa Sam erfden. De broertjes Lukaku kibbelden er op los tijdens een persbabbel in VTM NIEUWS. Staf en Mathias Coppens toverden zowaar nog een derde 'Lichaam van Coppens' tevoorschijn.
Op het fijnproeversmenu van VTM: Ian Thomas serveert zijn collega's een vegan pizza in 'Liefde voor Muziek', Staf Coppens moet een pittige peper eten in 'Het Lichaam van Coppens' en Jeroen Meus wordt 'lastig gevallen' in 'Mijn Pop-uprestaurant'.
Niet alleen 80-jarigen mogen van VTM de wereld rond, ook anderen mogen al eens de vlieger nemen. Op de Noordpool verwarmen Dieter en Mathias Coppens zich aan hun eigen urine. De kandidaten van 'Peking Express are speaken English with hair on'. En in Noorwegen doet Stan Van Samang wel hele rare dingen met een ijsblok.
Ook bij VTM slaat men af en toe de bal eens mis. Zo heeft Koen Wauters blijkbaar nooit een les seksuele voorlichting gehad. De acteerprestaties van Niels Destadsbader blijken opvallend onopvallend te zijn. Bart Peeters krijgt het aan de stok met de Spaanse policios. En Luk Alloo gaat verrassend vaak op zijn gezicht.
Zet het volume van uw televisie maar iets zachter, anders bezorgt Min Hee Bervoets u misschien wel permanente gehoorschade. En als dat niet volstaat, pleegt Jeff Hoeyberghs wel een aanslag op uw trommelvliezen. Ook Kristel Verbeke verheft haar anders zo zachte stem en Jens Dendoncker waarschuwt voor de gevaren van te luide seks.
Elke reden is bij vtm goed voor een stevig feestje. Luk Alloo en Jan Verheyen smijten met verjaardagstaarten. Gert Verhulst heeft ondertussen tien miljoen en kan een feestje bouwen en zijn geld opdoen. Paul Jambers gooit de beentjes los en prins Laurent gaat volledig uit de bol op de tonen van Dimitri Vegas & Like Mike.
Vandaag staat de kale medemens centraal. Paul de Leeuw verbergt zijn kale kop onder de gekste pruiken. Helmut Lotti zet dan weer eindelijk zijn pruik af. Piet Huysentruyt headbangt als vanouds. En het weinige haar dat Stan Van Samang nog rest, wordt in brand gestoken.
Deze week worden de kleintjes geëerd. Zeg niet zomaar 'toreadoreke' tegen Mathias Coppens, maar toreador. William Boeva toont zijn danspasjes. De kleine Jasper laat Koen Wauters niet uitspreken. En Kürt Rogiers krijgt te maken met een acteurtje met divastreken.
Vandaag in de aanbieding: de leukste muzikale momenten van VTM. Olga Leyers brengt de grootste hit van Bruce Springsteen...of dat denkt ze toch. Mc Lily bewijst dat er op rappen geen leeftijd staat. Nathalie Meskens blaast iedereen omver met haar zangtalent en Sandrine André zingt een beetje vals. Een beetje héél erg vals.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.