De 25

De 25

Thematische countdown van de meest opmerkelijke tv-fragmenten uit het rijkgevulde VTM-archief vol spannend, ontroerend, grappig en verrassend beeldmateriaal.

9 afleveringen

Bij vtm gebeurden er veel dingen die je in de verste verte niet had zien aankomen. Soms hilarisch, soms ontroerend, maar soms ook gevaarlijk. In deze verrassende aflevering zien we dat Karen Damen wel heel persoonlijke cadeaus aan haar fans geeft, welke mannen Nathalie Meskens hebben proberen te kussen en welke nare gevolgen elektroshocks kunnen hebben op het menselijk lichaam.
Mens en dier zijn al jaren de dikste vrienden op tv. En al zeker op vtm. In deze beestige aflevering zien we de liefdevolle eerste kennismaking tussen Tom Waes en zijn paard. De broertjes Coppens proberen hun vriendenkring uit te breiden met een haai. En wie vooral geen nieuwe vrienden maakt in het dierenrijk is Jan Fabre.
Vtm is één grote familie. Met bezorgde vaders, trotse moeders, vrolijke dochters en hilarische broers. In deze aflevering zien we onder meer hoe trots Tom Lenaerts en Bart De Pauw zijn op hun twee zonen, waarom Jan Leyers het soms moeilijk heeft met zijn vier dochters en waarom prins Laurent zijn twee handjes mag kussen met een vrouw als prinses Claire.
IJdele mannen, we zien ze tegenwoordig overal. En dus ook, misschien zelfs vooral, bij vtm. Vandaag zien we dat Pieter Loridon houdt van zijn gespierde torso. We komen te weten dat wat schoenen betreft, Sven De Ridder eigenlijk een vrouw is. En dat Ian Thomas zoveel zelfvertrouwen heeft, dat hij een rijpere vrouw als Sofie Dumont schaamteloos probeert te versieren.
Vtm is een bijzonder smakelijke zender. Het wemelt er van de topchefs, maar ook de minder goed opgeleide keukenpieten kunnen er hun ei kwijt. In deze aflevering worden de 25 meest smakelijke momenten van de zender geserveerd. Van de allereerste zelfgemaakte pannenkoek van Luc Appermont tot de kleurrijkste creatie van Sergio Herman.
Als er iets is wat we allemaal graag doen, dan is het lachen. Presentatoren, acteurs of nieuwslezers... bij vtm kan er altijd een lachje vanaf. Wilt u weten waarom Jeroen Meus op restaurant overvallen wordt door de slappe lach of waarom Mathias Coppens genadeloos wordt uitgelachen door Nathalie Meskens?
Het swingt bij vtm, letterlijk. Daarom serveert de zender vandaag 25 dansers die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. Zo komt u te weten welke foute moves Kevin Janssens uit zijn benen schudt. William Boeva geeft het begrip kabouterdans een hele nieuwe dimensie. En er is ook plaats voor de sierlijke bewegingen van An Lemmens.
In deze aflevering zien we dat ook bij vtm niet altijd alles voor de wind gaat. Zo zien we dat de broertjes Coppens het jammerlijke slachtoffer zijn geworden van hun eigen reputatie. Dat je toch nog dikke pech kan hebben, ook al ben je rijker dan je denkt. En dat het zelfs in de veilige nieuwsstudio van Dany Verstraeten wel eens serieus kan tegenzitten.
Vandaag rollen we de rode loper uit voor de 25 strafste personages van vtm. Wie herinnert er zich het dramatisch einde van de godfather van de Vlaamse soap, Guido Van Den Bossche? Kent er iemand Jos Sneyers nog, het enfant terrible van 'Wittekerke'? Wist u dat er bij vtm ook echte actiehelden als Bruce Willis rondlopen?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.